Реклама

Неанонсована відеокарта Nvidia GeForce RTX 3080 Ti вже засвітилася в інтернет-магазині

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У Мережі з’явилася нова вказівка на швидку прем’єру відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 Ti: на цей раз потенційна новинка засвітилася в каталозі польського інтернет-магазину X-Kom. Це MSI 3080 Ti Ventus 3X OC – та сама відеокарта, яку нещодавно помітили в великих ящиках, які вирушали в США.

На жаль, торгова площадка не вказує ні характеристики, ні ціну MSI 3080 Ti Ventus 3X OC, не наводиться навіть зображення, але факт показовий сам по собі: якщо пристрій вже розміщується в каталогах таких роздрібних майданчиків, значить офіційна прем'єра точно не за горами.

Нагадаємо, згідно з останніми даними, GeForce RTX 3080 Ti надійде в продаж 26 травня, а повноцінні огляди будуть опубліковані днем ​​раніше. Відеокарта отримала апаратну захист від Майнінг, а її вартість складе близько 1200 доларів. Ця модель базується на GPU GA102-225, має 10 240 ядер CUDA і 12 ГБ пам'яті GDDR6X з шиною пам'яті розрядністю 384 біт.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcevideo
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Все про компанію Infinix та її смартфони

Компанія Infinix зарекомендувала себе на ринку смартфонів зовсім недавно, але вже здобула незначну популярність. Люди поки що мало володіють...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -