Home Новини сучасних технологій Неанонсована відеокарта Nvidia GeForce RTX 3080 Ti вже засвітилася в інтернет-магазині

Неанонсована відеокарта Nvidia GeForce RTX 3080 Ti вже засвітилася в інтернет-магазині

0

У Мережі з’явилася нова вказівка на швидку прем’єру відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 Ti: на цей раз потенційна новинка засвітилася в каталозі польського інтернет-магазину X-Kom. Це MSI 3080 Ti Ventus 3X OC – та сама відеокарта, яку нещодавно помітили в великих ящиках, які вирушали в США.

На жаль, торгова площадка не вказує ні характеристики, ні ціну MSI 3080 Ti Ventus 3X OC, не наводиться навіть зображення, але факт показовий сам по собі: якщо пристрій вже розміщується в каталогах таких роздрібних майданчиків, значить офіційна прем'єра точно не за горами.

Нагадаємо, згідно з останніми даними, GeForce RTX 3080 Ti надійде в продаж 26 травня, а повноцінні огляди будуть опубліковані днем ​​раніше. Відеокарта отримала апаратну захист від Майнінг, а її вартість складе близько 1200 доларів. Ця модель базується на GPU GA102-225, має 10 240 ядер CUDA і 12 ГБ пам'яті GDDR6X з шиною пам'яті розрядністю 384 біт.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version