Home Новини сучасних технологій Неочікувана проблема в смартфонах середнього класу Samsung Galaxy A42

Неочікувана проблема в смартфонах середнього класу Samsung Galaxy A42

0

Смартфони Samsung середнього класу із серії Galaxy A є одними з найбільш продаваних серед смартфонів. Пристрої, що знаходяться в середині цього діапазону, такі як Galaxy A41  або A51 , продавалися особливо добре минулого року. Однак, безумовно, були альтернативи інших виробників, які пропонували більше можливостей за однакову суму грошей або ту саму конфігурацію за нижчою ціною. Зараз же мова піде про інший смартфон. Нещодавно виявилася неочікувана проблема в смартфонах середнього класу Samsung Galaxy A42.

Неочікувана проблема в смартфонах середнього класу Samsung Galaxy A42

Покоління наступників Galaxy A41 повинно заповнити цю прогалину, і таким чином, Samsung не тільки інтегрував останній мобільний радіостандарт в Galaxy A42 5G, але і більше місця для зберігання, акумулятор більшої ємності та набагато більшу продуктивність, ніж у попередника . Камера не є винятковою, але принаймні вона на рівні класу, і справді, дуже довгий час роботи може бути отриманий із акумулятора.

Однак Samsung зробив дві речі, які можуть мати суперечливу реакцію з боку покупців: По-перше, корпус став значно більшим на відміну від Galaxy A41 . Galaxy А42 збільшився на половину дюйма з тим же співвідношенням сторін. Як результат, смартфон вже не такий керований, як попередник.

З іншого боку, більший дисплей, природно, чудова річ для всіх любителів відео, але тут доведеться мати справу з другим дивним рішенням Samsung: дисплей пропонує лише роздільну здатність 720p, що вже було б незвично для пристроїв близько 300 євро (~ 367 доларів), але Samsung фактично стягує 370 євро (~ 453 долари) за свій смартфон.

Сітку пікселів видно на OLED-екрані, і вам навіть не потрібно придивлятися дуже уважно, щоб побачити її; це трохи зменшує загальне враження. Зрештою, дисплей є однією з найважливіших складових у смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version