Реклама

Нещодавно представлений смартфон Xiaomi отримує неймовірну кількість скарг користувачів

Останні Новини

Компанія Xiaomi лише місяць тому представила свій новий смартфон Redmi Note 10. Цього місяця він уже надійшов у продаж і лише за декілька днів отримав досить багато скарг на його роботу, зокрема користувачі скаржаться на дисплей.

Практично усі скарги, які почали з’являтись, стосуються того, що дисплей на новому Redmi Note 10 глючить, зависає, а також має проблеми із натисканням на нього. Є скарги і про використання максимальної частоти оновлення, а саме 120 Гц, при яких проявляється мерехтіння матриці.

Говорити про вирішення даної проблеми поки рано, так як один із власників даного смартфона стверджує, що навіть після звернення в сервісний центр проблема не зникає. А саме, звернувшись в офіційний центр, йому замінили дисплей по гарантії, проте повністю зависання та глюки так і не зникли. Тобто їх значно поменшало, але використовувати ґаджет все ще некомфортно.

Щодо причин виникнення такої неприємної ситуації, то швидше за все проблеми стосуються не самого дисплей, а виникають в програмному забезпеченні, а саме в програмному збої. Тобто можна очікувати, що дана проблема буде вирішена найближчим апдейтом. Про терміни виходу оновлення, яке б могло виправити дану ситуацію поки інформації немає.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 основні рекомендації щодо правильного місця зберігання банківської картки

Продовжуємо тему банківських карток, оскільки всі ми ними користуємось, але чи правильно? Щоб банківська картка відслужила вам повний термін...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -