Home Новини сучасних технологій Незабаром компанія Honor презентує новий смартфон,також виробники повідомили ,що готуються нові ноутбуки

Незабаром компанія Honor презентує новий смартфон,також виробники повідомили ,що готуються нові ноутбуки

0
Незабаром компанія Honor презентує новий смартфон,також виробники повідомили ,що готуються нові ноутбуки

Не так давно представники компанії Honor повідомили про свої новинки ,а саме про портативні комп’ютери і планшети. Презентація даних приладів повинна відбутись 15 вересня.
Стало відомо ,що серед усіх новинок буде представлено новий смартфон Honor X40. Він буде випущений в чорному та зеленуватому кольорі.

Цікаво: Два смартфони 2022 року, які варті вашої уваги

Розробники компанія заявили про характеристики пристрою. Honor X 40 матиме 120 Гц дисплей з діагоналлю 6,67 дюйма та розширенням 2400 × 1080 точок( формат Full Hd+). У верхній частині екрану буде 8 мп селфі камера,а панель загинатиметься на бокову частину корпусу.

Основну камеру дизайнери зробили у вигляді кільця в якій модулі з 50 і 2 млн пікселей,та звісно присутня вспишка.

Андроїд побудований на процесорі Qualcomm Snapdragon 695. Живлення даного пристрою буде забезпечувати акумуляторна батарея ємністю 5100 Ма,з 40 вт зарядним пристроєм. Повідомляють ,що буде дві версії даного гаджета з об'ємом оперативної пам'яті 6 та 8 Гб. Флеш носії матимуть об'єми 128 та 256 Гб . Також відомі габарити пристрою: 161,6×73,9×7,9mm. Вага становить 172 Г. Також на презентації буде представлений як мінімум один планшетний комп'ютер.

Цікаво: Огляд нового смарт-годинника Honor Watch GS 3

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version