Home Новини сучасних технологій Огляд нового смарт-годинника Honor Watch GS 3

Огляд нового смарт-годинника Honor Watch GS 3

0
Огляд нового смарт-годинника Honor Watch GS 3

Honor випустив свої нові смарт-годинники Honor Watch GS 3 і вони стали преміум версією порівнюючи із попередніми моделями. Які у них функції, що нового та усі переваги і недоліки ми вирішили описати нижч в нашій статті. Зауважимо, що весь опис побудований на думці та оцінці реальних користувачів. Тому, після прочитання усім стане зрозуміло, чи варті вони уваги.

Для початку поговоримо про зовнішній виглад годинника. Він більше підходить під офіційний стиль, ніж під спортивний, як більшість моделей. Все завдяки нержавіючому корпусу в золотому кольорі та шкіряному ремінцю. Сам годинник має розмір 46 мм, це доволі багато, але товщина всього 10,5 мм, а вага так взагалі вражає якщо порівнювати із розмірами - 44 грами. Повернемось до дизайна. Шкіряний ремінець не може подобатись усім людям, дехто полюбляє більш спортивні варіанти. В такому випадку його можна замінити на будь-який, аби розмір підходив (22 мм). Екран в годиннику AMOLED розміром 1,43 дюйма із розширенням 466*466 пікселів. Зверху дисплей покритий 3d склом, що ще більше наближує пристрій до преміум класа. Для користувачів доступна функція Always on Display, це довзоляє постійно бачити потрібні показники по здоров'ю, час та інше. Ще однією великою перевагою є водонепроникність. Ви можете опуститись на глибину до 50 метрів та не боятись, що із Honor Watch GS 3 щось станеться. Разом із годинником в наборі йде магнітний двосторонній зарядний пристрій та кабель.

Цікаво: Відомо, як з китайської дослівно перекладається “Xiaomi” та “Honor”

А тепер розповімо про найголовніше - функції Honor Watch GS 3. Що стосується здоров'я, то годинник відслідковує сердечний ритм, рівень кисню в крові, рівень стресу, та якість сну. Система зроблена таким чином, щоб забезпечити максимально точні результати відслідковування - до 97%. Якщо ви полюбляєте займатись спортом, то пристрій пропонує більше 100 спортивних режимів. Яким би спортом ви не займались, годинник буде показувати результати та різну статистику. Це дуже зручно, бо таким чином Honor Watch GS 3 стає унверсальним варіантом для кожного. Окрім спортивних режимів, на годиннику доступні тренування. Це можуть бути як вправи на гнучкість/зарядка, так і повноцінні тренування на всі ділянки тіла. У Honor Watch GS 3 є 4 Гб вмонтованої пам'яті. Є можливість відповідати на повідомлення, але заготовленими відповідями. Якщо до вас телефонують, то по годиннику можна підняти слухавку. Чудовою можливістю є загрузка музики безпосередньо на пристрій. Це дає змогу не брати із собою телефон на тренування, а підключати Bluetooth навушники відразу до годинника та насолоджуватись піснями. Єдиним мінусоє є відсутність NFC, Honor Watch GS 3 не розрахується в магазині (в китайській версії ця функція доступна). Кожен може встановлювати стиль циферблата таким, як хочеться. Це може бути готовий варіант, або один із ваших фото з галереї.

Тепер поговоримо трохи про характеристики. В Honor Watch GS 3 стоїть процесор Apollo4. Він чудово підходить для усіх потрібних задач, не зависає та доволі швидкий. В користуванні годинник досить простий, інтерфейс зрозумілий. Для того, що засвітився екран можна або два рази натиснути на екран, або натиснути на кнопку. Верхня кнопка відповідає за відкриття меню, а нижня прив'язано до додатку з тренуваннями, але якщо вам це не зовсім зручно, то можна змінити налаштування на будь-яку іншу програму. В Honor Watch GS 3 досить хороший динамік, хоча і не такий як на смартфоні, на ньому можна легко відповісти на дзвінок, звук буде хороший. Для визначення серцевого ритку використовують спеціальний датчик, який збільшує точність показів до 97%. Користувачі підтверджують, що дійсно ритм відстежується правильно. Що стосується рівня кисню в крові, то Honor Watch GS 3 показує його на рівні із іншими смарт-годинниками. Результат не відповідає медичному, але все одно біль-менш точний. Щоб прослідкувати за сном чи рівнем стресу, потрібно зайти в спеціальну програму Honor Health та подивитись все, що цікавить. На екрані цих даних немає. Сон доречі також відстежується точно. Показує час, коли людина заснула та встала, а також відстежує фази сну. Всі дані по тренуваннях показуються так само, як і на інших моделях даного виробника та конкурентів. Під час пробіжки можна на карті бачити шлях, хоча він буде не такий точний як на смартфоні.

Ну і на останок поговоримо про батарею. Вона ємністю 451 мАч та тримає заряд в звичайному користуванні до 14 днів, але тут потрібно врахувати, якщо ви користуєтесь годинником на повну, відслідковуєте різні показники, тренуєтесь, відповідаєте на дзвінки, то заряду вистачить на дня 4. Плюсом є те, що повне відновлення батареї відбувається за годину. Окрім цього, якщо у вас немає часу на повну зарядку, то залиште годинник на 5 хв і він зарядиться на один день точно.

Варто знати: Потужний ігровий смартфон Honor за 6000 грн, який не втратив актуальності в 2022 році

Отож можна зробити висновки по смарт-годиннику Honor Watch GS 3. Він дійсно стильний та універсальний. Має великий спектр функцій, багато тренувань та показує різноманітні показники по спорту та здоров'ю. Батарея точно не розчарує користувачів, так як тримає заряд достатньо днів враховуючи повне використання усіх функцій. Дисплей гарний та відповідає преміум класу завдяки 3D склу зверху. Якщо ви плануєте купувати смарт-годинник, але не знаєте який, придивіться до Honor Watch GS 3, він не розчарує та коштує досить доступно - 220 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version