Home Новини сучасних технологій Потужний ігровий смартфон Honor за 6000 грн, який не втратив актуальності в...

Потужний ігровий смартфон Honor за 6000 грн, який не втратив актуальності в 2022 році

0

В наш час все розвивається просто з неймовірною швидкістю, як у звичайному житті, так і у світі гаджетів. Але багато чого змінилося за останні роки. Ми навіть не помічаємо, що навколо відбувається, після ситуації з вірусом стало набагато важче розробляти та випускати новинки смартфонів. Що ж відбувається у світі гаджетів!?

За ці роки 2020-2022 було випущено маса крутих смартфонів, але чи варто воно того? Колосальні ціни встановлюють виробники для своїх пристроїв. А що ми отримаємо хоча би за 5000грн!? А я скажу, ми з вами отримаємо не надто потужний пристрій, та ще й середньої якості фото. Не дуже надихаюче, погодьтесь.

Цікаво: Відомо, як з китайської дослівно перекладається “Xiaomi” та “Honor”.

Але, що якщо все не так погано, і смартфон за такі гроші зможе нормально функціонувати з іграми, і складає гарну конкуренцію саме цим? Давайте обговоримо.

Один із відомих таких брендів, який неодноразово обходив навіть Xiaomi, є Honor. Компанія деякий час не випускала свої пристрої, та нещодавно компанія знову активізувалася і прикладом може стати Honor 10 Lite, який не дивлячись на свою мінімальну ціну, є досить потужним та компактним. Гаджет дуже ефектно виглядає та має невеликий розмір. Натомість ми маємо багато цікавих функцій.

Honor 10 Lite виділяється своєю незвичайністю та вписаним в екран краплеподібним вирізом. Дисплей цього пристрою, розтягнутий по діагоналі на 6.21 дюймів. Зображення в ньому з максимальною роздільною здатністю 2340x1080 пікселів. Працює смартфон під управлінням чіпа Kirin 710, випуском яких займається Huawei. Це значить, що користувач має право розраховувати на впевнений запуск певної частки додатків та ігор без натяку на гальмування системи.

Фотографічна частина ключового упору зроблена на 24 МП селфі-камеру. Акумулятор моделі Honor 10 Lite є ємністю 3400 мАг, також має швидкий заряд завдяки технології Huawei Power Up.

Не дивлячись на таку низьку ціну, ми доволі таки отримаємо гідний смартфон. Хоч він і не такий крутий, як Xiaomi чи то Samsung, але він не планує відходити на іншу планку. Отже, навіть в наш час можна знайти хороший гаджет за доступною ціною.

Також нещодавно стало відомо, що Honor розробляє свій перший складний смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version