Home Новини сучасних технологій Вийшла перша в світі PlayStation 5 Slim. Створив її ютубер.

Вийшла перша в світі PlayStation 5 Slim. Створив її ютубер.

0
Вийшла перша в світі PlayStation 5 Slim. Створив її ютубер.

Ігрова консоль PlayStation 5 знайома усім, більшість у неї грало, але вона також відома тим, що є майже найбільшою в світі. Один із ютуб блогерів Мет Перкс вирішив спробувати та створити таку ж саму приставку, але меншу за розмірами. Він витратив дуже багато часу, але винайшов PlayStation 5 Slim. Вона найменша в світі, аналогів немає. Її товщна майже така ж сама, як коробки для ігор до неї. Стильна та мініатюрна.

Якщо говорити про функції та можливості, то вони такі ж, як і у звичайної PlayStation 5. А от розміри дійсно вражають. PlayStation 5 велика через блок живлення та систему охолодження, саме тому Мет Перкс вирішив ці елемнти забрати та зробити їх зовнішніми. Тобто, ви ставите саму консоль де хочете на видному місці і вона лише доповнить інтер'єр, а такі великі деталі, як блок живлення та система охолодження, можете заховати за шафу чи на закриту якусь полицю, щоб не псували всього вигляду.

Цікаво: Розповідаємо, як змінити ім’я на Sony Playstation 5

Сама приставка PlayStation 5 Slim створена із міді. Поєднання водяного охолодження та мідіних пластин для направлення охолодження в процесор, допомагає досягти кращого результату в роботі. Окрім цього в системі є теплові мости, які охолоджують SSD і схуми живлення, які підключені до материнської плати.

Через те, що розробник вирішив зробити блок живлення та систему охолодження зовнішніми, в самій приставці покращилась температура, при тому її можна зробити ще нижчою, якщо збільшити блок. Ось такий винахід зробив звичайний ютубер. Чи стане PlayStation 5 Slim реальністю чи ні будемо бачити з часом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version