Home Новини сучасних технологій Vivo презентували свій новий смартфон середнього класу за 210 доларів

Vivo презентували свій новий смартфон середнього класу за 210 доларів

0

Копанія-виробник смартфонів Vivo анонсувала нещодавно свій новий смартфон, який буде мати назву iQOO U5e та відноситься до середнього класу техніки. Ціна відповідна – 210 доларів. Замовлення вже можна здійснити, він доступний до продажу, але перш ніж перейти до покупки, варто ознайомитись із характеристиками нової моделі.

Розпочнемо, як завжди, із процесора. Компанія вирішила встановити Dimensity 700 з 8 ядрами та частотою 2,2 ГГц, в додачу смартфон містить графічний прискорювач Arm Mali-G57 MC2 і підтримку 5G. Оперативну пам'ять можна обрати: або 4 або 6 Гб (ціна змінюється в залежності від обсягу). Вбудованої пам'яті 128 Гб. Тепер поговоримо про екран. Він тут розміром 6,51 дюйма із підтримкою HD+ та частотою оновлення 60 Гц. Розміри нового смартфона 16475,848,25 мм, а вага становить 193 грами. Не мало, але і не багато як для телефону. Тепер щодо камер, позаду є два модулі: основний на 13 Мп та додатковий макро на 2 Мп. Фронтальна камера знаходиться на екрані та має 8 Мп. Окрім цього є ще сканер відбитків пальців, який розміщений збоку, USB Typ-C, роз'єм 3,5 мм, підтримка WI-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1. Акумулятор тримає довго заряд та має ємність 5000 мАч, в наборі йде зарядний пристрій потужністю 18 Вт.

Цікаво: Розкрито специфікації нового смартфона Vivo Y72 5G

Ось такий смартфон нещодавно представила компанія Vivo. Непоганий варіант як для пристрою за 210 доларів. Характеристики звичайні, але зі всіма функціями точно телефон справиться, тому його можна розглядати в якості бюджетної моделі для користування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version