Home Новини сучасних технологій Nokia лідирує по продажах кнопкових телефонів

Nokia лідирує по продажах кнопкових телефонів

0

Компанія HMD Global, яка випускає нові смартфона під брендом Nokia, повернула кілька класичних кнопкових телефонів Nokia з сучасними технологіями. Ці пристрої були добре зустрінуті в усьому світі. Також стало відомо, що Nokia лідирує по продажах кнопкових телефонів в 2020 році в Китаї.

Компанія оголосила через свій офіційний акаунт в Weibo, що Nokia зайняла перше місце по продажах класичних кнопкових телефонів з підтримкою 4G на китайському ринку в 2020 році. Окремо були відзначені Nokia 220 4G, випущений в квітні, а також Nokia 215 4G і Nokia 225 4G, які з’явилися в жовтні.

Нещодавно компанія представила Nokia 6300 4G і Nokia 8000 4G на китайському ринку. Nokia 8000 4G доступний для попереднього замовлення, в продаж в Китаї він надійде 6 січня.

Компанія HMD Global зарекомендувала себе на ринку телефонів початкового і середнього цінового діапазону, однак у флагманському сегменті компанія поки що відчуває проблеми.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version