Home Новини сучасних технологій Samsung балує покупців MicroLED телевізорів подарунками

Samsung балує покупців MicroLED телевізорів подарунками

0

Сьогодні стало відомо, що Samsung балує покупців MicroLED телевізорів подарунками при оформленні попереднього замовлення. Нагадуємо, нещодавно Samsung представила 110-дюймовий телевізор MicroLED.

Прийом попередніх замовлень в Південній Кореї стартував сьогодні і триватиме до 29 січня. Компанія Samsung організувала абсолютно новий процес, щоб допомагати покупцям прямо зі стадії попереднього замовлення до установки телевізора у них вдома. Компанія відправить лімузин до дому покупця, крім того, спеціальна команда встановить телевізор MicroLED в будинку користувача. Південнокорейська фірма також пропонує 7-річну гарантію на новий телевізор.

При попередньому замовленні телевізора MicroLED клієнти можуть вибрати один з трьох подарунків: Chef Collection, Home Cinema і Relax. Chef Collection буде включати холодильник Samsung Chef Collection (Mare Blue) з металевими дверцятами, розробленими італійською фірмою De Castelli. Пакет Home Cinema включатиме в себе лазерний проектор, колонку JBL L100 Classic і масажне крісло. Пакет Relax включає в себе авіапереліт і проживання на острові Чеджудо, де можна буде пограти в гольф. До речі, ціна телевізора і раніше тримається в секреті.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version