Home Новини сучасних технологій Xiaomi Mi 11 Pro не сильно відрізнятиметься від оригінального смартфона

Xiaomi Mi 11 Pro не сильно відрізнятиметься від оригінального смартфона

0

Китайський інсайдер опублікал інформацію про те, чим відрізнятимуться вже анонсований смартфон Xiaomi Mi 11 від Xiaomi Mi 11 Pro, який поки тримають в секреті. Як виявилося, Xiaomi Mi 11 Pro не сильно відрізнятиметься від оригінального смартфона.

Xiaomi Mi 11 Pro отримає абсолютно такий же дисплей, як у Xiaomi Mi 11, причому це стосується не тільки його характеристик, але і врізаної в лівий верхній кут екрану фронтальної камери.

Раніше повідомлялося, що модель Xiaomi Mi 11 Pro буде оснащена підекранной фронтальною камерою третього покоління, розробленої Xiaomi. Ця технологія використовує нове розташування пікселів власної розробки і перероблену схему управління пікселями. Це дозволяє збільшити світлопропускання передній частині екрана. Нібито це дозволяє домогтися такого ж якість фотографій, як і у звичайній фронтальної камери.

Головною відмінністю Xiaomi Mi 11 від Xiaomi Mi 11 Pro повинна стати поліпшена основна камера, хоча подробиці щодо цього поки не повідомляються. Імовірно, смартфон отримає оптичний зум і перископну камеру.
Xiaomi Mi 11 Pro повинен бути представлений тільки в лютому наступного року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version