Home Новини сучасних технологій Nokia скоро представить найдоступніший 5G смартфон на ринку

Nokia скоро представить найдоступніший 5G смартфон на ринку

0

Сьогодні стало відомо, що Nokia скоро представить найдоступніший 5G смартфон на ринку. Очікується, що новинку покажуть після презентації смартфонів Nokia 8.3 5G та Nokia 7.3 5G (найближчі). За неофіційними даними, цим смартфоном може стати Nokia 3.5 або Nokia 4.4 і буде він працювати на анонсованому нещодавно процесорі Snapdragon 480.

Нещодавно в прес-релізі Qualcomm було процитовано Адам Фергюсона, глобального керівника відділу маркетингу продуктів у HMD Global, що підтверджує те саме.

«Демократизація технологій - це серцевина того, що ми робимо в HMD Global. Наша тісна співпраця з Qualcomm Technologies дозволяє нам пропонувати фантастичні технології для всіх. Ми представили свій перший 5G-смартфон (Nokia 8.3 5G) менше року тому, і нова мобільна платформа Snapdragon 480 5G - це величезний крок до глобального доступу до 5G. Ми в захваті від можливостей, які він надасть нашим користувачам », - сказав Адам Фергюсон, глобальний керівник відділу маркетингу продуктів у HMD Global, будинку телефонів Nokia. «Вітаємо команду Qualcomm Technologies - ми з нетерпінням чекаємо, щоб показати світові, що можуть зробити потужні чіпсети в поєднанні з якісним обладнанням та безпечним програмним забезпеченням!»

Нещодавно ми говорили про Nokia 3.5 як про один із найімовірніших смартфонів, який може запуститися в першій половині 2021 року. Nokia 3.5 або Nokia 4.4 (якщо HMD вирішить запустити) можуть бути кандидатами на живлення від процесора Snapdragon 480, враховуючи, що Nokia 3.4 працює на процесорі Snapdragon 460.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version