Реклама

Нова панель конфіденційності, яка захистить ваш смартфон

Останні Новини

В новій версії Android 12 з’явилась чудова можливість мати панель конфіденційності. Цю функцію дуже чекали усі. Суть її в тому, що для перевірки дозволів додатків не треба постійно шукати інформацію в налаштуваннях, витрачаючи багато часу. Усі ці дані будуть висвічуватись під час роботи з певною програмою.

Це дуже зручно, адже всі ми знаємо як шахраї можуть залізти в телефон через дозвіл додатку та нашкодити, а ми часто самі надаємо ці доступи, бо не уважно читаємо спливаючі вікна. За цим потрібно слідкувати і це тепер дуже легко. Єдиним нюансом це було те, що панель конфіденційності мали змогу встановити лише ті, хто міг оновити систему. Зараз ситуація змінилась і далі ми про це розповімо.

Цікаво: Українцям розповіли, чи варто купувати смартфон, який виставлений на вітрині магазину

Нещодавно з'явилась одна програма, яку може встановити кожна людина із телефоном на Android, навіть якщо на ньому немає нової версії. Працює вона так само як і панель конфіденційності та показує всю ту ж інформацію. Називається вона Privacy Dashboard. Для того, щоб вона почала працювати на вашому смартфоні, її потрібно встановити та надати усі дозволи, які просять. За це турбуватись точно не треба, кожен може бути впевнений, що додаток повністю безпечний і не принесе шкоди користувачу.

Далі ми розповімо про те, як правильно використовувати програму. Найчастіше шахраї стягують інформацію про свою жертву за допомогою розташування, мікрофону та камери. Саме про ці датчики додаток буде показувати дані. Тобто, ви працюєте в будь-якому додатку і якщо він починає використовувати один із вищезазначених датчиків, то зверху на екрані будуть світитися позначки.

Усі надані дозволи можна відхилити по окремості або ж усі разом. Також за допомогою Privacy Dashboard є можливість блокувати ці ж дозволи швидко та назавжди.

Якщо у вас немає можливості встановити на смартфон Android 12, то дана програма буде найкращою заміною панелі конфіденційності. У ній добре все: інтерфейс, легкість у користуванні, повна відсутність реклами. Останнє взагалі великий плюс, адже часто реклама заважає нормальному використанню додатків. Єдиний мінус, це відсутність української/російської мови, але це не завадить зрозуміти інформацію, яку надає програма.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смарт-годинник Nubia Watch представлений під краудфандинг

Смарт-годинник Nubia Watch представлений під краудфандинг на сайті фінансування Kickstarter з початковою ціною 179 дол. Щодо характеристик, то Nubia Watch...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -