Home Новини сучасних технологій Нова Пошта продовжує нищити майно своїх клієнтів

Нова Пошта продовжує нищити майно своїх клієнтів

0

Останнім часом багато користувачів скаржаться на послуги Нової Пошти, зокрема Нова Пошта продовжує нищити майно своїх клієнтів. Сьогодні повідомлення одного з користувачів справді «вражає». Постає лише питання, з якими намірами чи думками працівник вище згаданої служби доставки запаковував доручений йому товар. Ось розміщене повідомлення користувача послугами Нової Пошти та надані ним фото товару.

Нова Пошта продовжує нищити майно своїх клієнтів

Як бачите, замовлення складалось із однієї книги, як зазначає користувач, вартістю 5400 грн. Коробка, в яку запакували книгу, в декілька раз більша, ніж була б потрібна.

Тут виникає питання, чи не зроблено це для збільшення вартості доставки. І чому книгу не розмістили по середині в лежачому положенні?

Чим керувались працівники служби доставки залишається загадкою. Користувач склав акт на відшкодування коштів. Залишається лише очікувати результат даної ситуації.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version