Реклама

Новомодний додаток ClubHouse вже доступний для власників Android-смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що новомодний додаток ClubHouse вже доступний для власників Android-смартфонів. Як відомо, до недавнього часу, користуватися популярним додатком могли тільки користувачі iOS.

Як повідомляється, сьогодні на GitHub було опубліковано Android версію додатку ClubHouse. Додаток написав колишній розрозробник фірмового додатку “ВКонтакті” для Android Григорій Клюшников. За його словами, вихідний код додатку був відкритий, тому для нього не склало проблем зробити самому додаток.

Зараз відомо, що додаток Clubhouse можна встановити і активно використовувати, хоча функціонал дещо обмежений. Там також присутня реєстрація, але Григорій рекомендує зареєструватися з iOS, а вже авторизуватися з Android.

В цій версії додатку можна приєднуватися до кімнат і спілкуватися з іншими учасниками, переглядати профілі та підписуватися на них.

Розробник також попереджує, що розробники оригінального Clubhouse можуть забанити користувачів з Android-клієнтами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, что необходимо делать с найденной банковской карточкой

Стаття доступна українською...Представим ситуацию, что вы случайно нашли (или увидели) чужую банковскую карту у помойки, на остановке, у банкомата...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -