Home Новини сучасних технологій Новий Apple Mac Pro буде надзвичайно компактним

Новий Apple Mac Pro буде надзвичайно компактним

0

Новий Apple Mac Pro буде надзвичайно компактним, майже вдвічі компактнішим поточної моделі. Але поки невідомо, коли він вийде.

Як ми вже знаємо, 10 листопада компанія Apple проведе ще одну презентацію, на якій, з великою часткою ймовірності, представить свій перший ноутбук на процесорі власної розробки.

Новий Apple Mac Pro буде надзвичайно компактним

Згідно з різними чутками і витокам, приблизно протягом півроку Apple може перевести на власні CPU все або майже всі моделі ноутбуків. А далі підуть настільні ПК.

І якщо з iMac все відносно просто, то iMac Pro і особливо Mac Pro зажадають процесорів зовсім іншого рівня.

Джерело повідомляє, що Apple вже працює над Mac Pro нового покоління, хоча поточний вийшов зовсім недавно. Що цікаво, вже йдеться про те, що корпус нового ПК буде приблизно вдвічі меншим, ніж корпус поточного. Це все одно зробить новинку набагато більшою минулого Mac Pro, але все ж ПК стане істотно компактніше.

Іншому, перехід на компоненти власної розробки може призвести до того, що новий Mac Pro перестане бути модульним або як мінімум буде серйозно поступатися за цим параметром поточної моделі.

Коли вийде новий Mac Pro, поки можна лише гадати, але раніше Apple пообіцяла перевести всі свої ПК на нові платформи протягом двох років. Можна припустити, що Mac Pro буде останнім комп'ютером, який перейде на CPU власної розробки Apple.

Читайте також: В Мережі Були Помічені Вісім Невипущених Комп’ютерів Mac.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version