Home Новини сучасних технологій Новий флагман від Xiaomi, оновлення та виявлення вірусу в улюбленій всіма програмі

Новий флагман від Xiaomi, оновлення та виявлення вірусу в улюбленій всіма програмі

0
Новий флагман від Xiaomi, оновлення та виявлення вірусу в улюбленій всіма програмі

Xiaomi, як відомо та помітно усім, часто випускає нові моделі. Їх дійсно настільки багато, що й перерахувати тяжко, а ще ж є новинки від суббрендів. Не дивлячись на це, компанія планує випустити новий флагман – Xiaomi K50S Pro. Він буде мати одну дуже унікальну характеристику, але про неї згодом.

Спочатку поговоримо про загальні властивості смартфона Xiaomi K50S Pro. Він оснащений процесором Snapdragon 8+ Gen 1 з ОЗП 8 або 12 Гб та внутрішньою пам'яттю - 128 або 256 Гб. Інтерфейс стандартно фірмовий MIUI 13 із Android 12. Екран розміро 6,67 дюйма з частотою оновлення 120 Гц та підтримкою HDR10+. Батарея досить потужна та забезпечить довгу автономну роботу - на 5000 мАг із зарядним пристроєм потужністю 120 Вт. Переходимо до тієї ж самої унікальної характеристики - камера. Основний модуль матиме аж 200 Мп + надширококутний 8 Мп + макро 2 Мп. Така камера відкриває перед користувачами унікальні можливості ISOCELL 3.0, технології Super PD Focus, а також можливість знімати відео в якості 1080р (240fps), 4K (120fps), 8K (30fps). Поки що немає інформації про ціну та дату появи на ринку, але думаємо, що скоро все з'явиться в загальному доступі.

Цікаво: Poco X4 GT скоро офіційно запустять у продаж. Про це говорить сертифікація.

Тепер поговоримо про оновлення, яке вийшло для Xiaomi. Оновилась програма Активний екран. В ній повиправляли помилки, тепер вона не забирає багато заряду акумулятора та швидше працює. Також стала кращою Бета-версія додатку Галерея, він працює швидше також і не гальмує. Ну й альфа-версія Робочого столу також стала продуктивніша.

Залишилась остання тема - вірус-троян в програмі Poco Launcher. Це програма, яка є заміною Робочого столу MIUI, нею користується багато людей і вона чомусь стала видаленою в магазині додатків. Чому так сталось? Компанія Dr.Web виявила шкідливий вірус в програмі Poco Launcher, а саме троян. Він міг підписувати людину на різні платні сервіси та зливати конфіденційну інформацію. Але на щастя, заражена була не справжня програма, а ідентична, але зроблена хакерами. Добре, що її вийшло вчасно видалити і ніхто не постраждає від шкідливого ПЗ.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version