Реклама

Новий MSI Titan GT77 вже у продажі

Останні Новини

MSI Titan GT77 це ігровий ноутбук з діагоналлю 17,3 дюйма, можливо найбільший ноутбук на сьогоднішній день, з потужністю, що наближається до топових настільних комп’ютерів, завдяки процесору Intel Core i9 HX 12-го покоління і потужній відеокарті Nvidia GeForce RTX3 і чотирьом накопичувачам.

Цікаво: Відомо, як SSD покращить ваш ігровий досвід

Востаннє модель виходила на ринок у 2019 році. З того часу компанія, яка є лідером у виробництві та розробці ігрового обладнання протягом кількох років удосконалювала модель, і ось нова модель, яку сміливо можна назвати унікальною та неперевершеною, вже продається в мережі супермаркетів DNS.

Дизайн нового Titan GT77 отримав нагороду конкурсу Red Dot 2022. Вирізняється система охолодження, що майже повністю розмістилася на тридюймовому задньому виступі і притугує погляд ілюмінаційна панель Mystic Light позаду корпусу, що освітлюється 27 RGB-лампами. MSI логотип на кришці також має.

Завдяки новому 16 ядерному процесору Intel Core I9 HX за потужністю він впевнено випереджає сучасні десктопи. Обидва чіпи новітньої відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 Ti, центральний та графічний, можуть працювати на повну силу без обмежень завдяки технології термопакет до 250 Вт.

Охолодження GT77 Titan заслуговує на окрему розмову. Нова система охолодження складається з 4-х вентиляторів, 7-ох теплових трубок і термопрокладки Phase-Change Thermal Pad, що складається з індія, вісмуту та олова, що мають у п'ять разів вищу теплопровідність ніж звичайна термопаста. При кімнатній температурі вона тверда, а з 58°С метал плавиться і повністю заповнює простір між процесором і термоблоком, завдяки чому переносить більше тепла і підвищує продуктивність на 10%.

Цікаво: Ігровий монітор Dell S2721DGFА: Характеристики моделі, особливості, продуктивність, дизайн та ціна

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы лучшие браузеры для Android – смартфонов в 2021 году

Стаття доступна українською...Лучшие браузеры Android позволяют адаптировать ваш опыт просмотра именно так, как вы этого хотите. Этот уровень настройки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -