Реклама

Nvidia представила бюджетний штучний інтелект для студентів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Nvidia представила бюджетний штучний інтелект для студентів. Він отримав назву Jetson Nano 2GB і підійде для студентів, викладачів і любителів робототехніки. Новинка вирізняється своєю ціною – всього 60 доларів. При цьому в основі лежить SoC з чотирма ядрами Cortex-A57 з частотою 1,43 ГГц і GPU з 128 ядрами CUDA покоління Maxwell. Рішення, звичайно, далеко не найсучасніші, але для базових завдань цього повинно вистачати.

Також комп'ютер Jetson Nano 2GB отримає 2 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4, слот для microSD, адаптер Wi-Fi 5, гігабітний порт RJ45, коннектор MIPI CSI-2, роз'єм HDMI, USB 3.0, пара USB 2.0 і один USB 2.0 Micro-B. Також є 40-контактний коннектор GPIO і чотирьохконтактний роз'єм для підключення вентилятора. При цьому сам ПК оснащений радіатором. Розміри малюка - 100 х 80 х 29 мм. У продажу новинка з'явиться в кінці місяця.

Рекомендуємо: Nvidia Опублікувала Результати Тестування Відеокарти RTX 3070.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явились живі зображення Sony Ericsson Xperia Play 2

Сьогодні, в мережі, з’явились живі зображення Sony Ericsson Xperia Play 2. Xperia Play 2 – це Android-смартфон з прихованими...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -