Реклама

Очікувати на безкоштовний DLC для Cyberpunk 2077 не варто

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Незважаючи на всі проблеми і скандали, Cyberpunk 2077 за 10 днів продалася тиражем 13 млн копій. Видавець CD Projekt все ще активно виправляє проблеми, підмочену репутацію, а також розбирається з судовим позовом інвесторів. Тому очікувати на безкоштовний DLC для Cyberpunk 2077 не варто, хоч воно і було обіцяно на початок 2021 року.

Очікувати на безкоштовний DLC для Cyberpunk 2077 не варто

«Безкоштовне доповнення розповість нову історію про Найт-Сіті на початку 2021 року. Скоро повідомлю вам подробиці », – інформує офіційна сторінка. Її нещодавно виявили гравці на сайті гри. Однак важливо відзначити, що обіцянка швидкого випуску, швидше за все, вже застаріла. Як вказує Engadget, «машина часу» ресурсу Internet Archive показує, що сторінка з’явилася в Мережі ще в день запуску гри, до того, як почалися проблеми і до того, як CD Projekt провела екстрену конференцію 15 грудня, щоб обговорити, як компанії слід реагувати на те, що відбувається.

Під час тієї конференції (стенограма є в форматі PDF) президент і виконавчий директор CD Projekt Адам Кічіньскій (Adam Kiciński) сказав інвесторам, що занадто рано говорити про те, коли компанія зможе випустити перші DLC. Зокрема, його запитали: «Як ви оцінюєте здатність команди запропонувати пару DLC в наступному році і, звичайно, мультиплеер у 2022 році?». Раніше CD Projekt вже заявила, що багато користувачів режим не з'явиться в грі в 2021 році.

Очікувати на безкоштовний DLC для Cyberpunk 2077 не варто

Повна відповідь звучала в грудні так: «Якщо чесно, поки рано судити. На даний момент, будь ласка, дозвольте нам розібратися з поточною ситуацією, після чого можна буде робити нові прикидки - все це ще попереду. Поки сказати складно, зараз ми зосереджені на поліпшенні Cyberpunk 2077. Поговоримо про це на початку наступного року ».

В очікуванні виправлень для гри

Поки ж гравці очікують виходу двох великих виправлень для гри в січні і лютому відповідно, які компанія пообіцяла представити в своєму повідомленні з вибаченнями від 13 грудня. Cyberpunk 2077 доступна на ПК, PS4, Xbox One, в потокових службах GeForce Now і Google Stadia, а також на PS5, Xbox Series X і S в режимі зворотної сумісності. Рано чи пізно Cyberpunk 2077 повинна отримати цілий ряд безкоштовних невеликих DLC і мінімум два великих DLC на манер «Кам'яних сердець» і «Крові і вино» для The Witcher 3: Wild Hunt.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi збирається представити телевізор преміум-класу QLED Mi

Компанія Xiaomi вже певний час продає телевізори в бюджетному сегменті, а от в преміум сегменті вони ще не випустили...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -