Реклама

Оголошено дату глобального релізу смартфона Xiaomi 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi підтвердила глобальну дату запуску преміального телефону Xiaomi 12 . Як і планувалося раніше , топова модель китайського виробника вийде на міжнародний ринок 15 березня . Про це повідомив генеральний директор бренду Лей Цзюнь у своєму Twitter .

Згідно з тизером, опублікованим Xiaomi , захід відбудеться лише онлайн, за ним можна буде стежити як на YouTube - каналі китайського виробника, так і в соціальних мережах бренду.

Варто пам’ятати, що лінійка Xiaomi 12 була запущена в Китаї наприкінці грудня і включає в себе стандартні моделі 12 Pro і 12X , які розглядаються як версія початкового рівня, будучи єдиною, яка поставляється з чіпом Snapdragon 870.

У той час як Xiaomi 12 і 12X мають 6,28-дюймовий екран з роздільною здатністю 2400 x 1080 пікселів, Xiaomi 12 Pro оснащений 6,78-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3200 x 1440. Ці три пристрої також відрізняються з точки зору батареї: тоді як два менших мають 4500 мАг, найбільший — 4600 мАг. Насправді, модель Pro є єдиною, яка поставляється з швидким зарядним пристроєм на 120 Вт, проти 67 Вт у інших.

Три пристрої мають частоту оновлення дисплея 120 Гц, варіанти між 8 ГБ або 16 ГБ оперативної пам’яті, а також 128 ГБ або 256 ГБ в якості альтернативи для внутрішньої пам’яті. Серед інших спільних аспектів також захисне скло Gorilla Glass Victus і наявність Android 12 з MIUI 13, встановленої з заводу.

Рекомендована ціна пристрою в Китаї починається від 3199 юанів і доходить до 5399 юанів за найдорожчу модель.

Цікаво: Xiaomi 12 і MIUI 13: характеристики та оновлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перший складний смартфон Xiaomi отримає унікальну технологію камери

Деякий час назад Xiaomi розкрила дату анонса довгоочікуваного флагмана - Mi Mix 4. Але, як виявилося, пристрій, якому приписують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -