Реклама

В роботі популярного месенджера стався збій

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно стало відомо, що в роботі популярного месенджера стався збій. Збій відбувся в месенджері, який стрімко набрав популярність – Signal. Велика кількість користувачів програми зазнають труднощів з відправкою повідомлень через проблеми технічного характеру.

Розробники підтвердили наявність проблеми і повідомили, що працюють над її усуненням. «Signal відчуває технічні труднощі. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб відновити обслуговування якомога швидше », – написали розробники в офіційному акаунті месенджера в Twitter.

Чим саме викликані збої в роботі Signal, невідомо, але не можна виключати, що причина криється в різкому збільшенні користувальницької аудиторії мессенджера. Минулого тижня глава Tesla і SpaceX Ілон Маск (Elon Musk) порекомендував користувачам месенджер Signal, після чого кількість завантажень додатка почала зростати.

Ще більше призначена для користувача база Signal почала зростати після того, як месенджер WhatsApp оголосив про внесення змін до правил користування сервісом і представив оновлену політику конфіденційності. Відповідно до нових правил, WhatsApp буде обмінюватися даними користувачів зі своєю материнською компанією Facebook. Цей факт викликав невдоволення користувачів по всьому світу, частина з яких почала підшукувати альтернативу найпопулярнішому месенджер. Такими альтернативами стали Signal і Telegram, кількість завантажень яких за останні дні значно зросло.

Звичайно, прямого зв'язку між різким зростанням числа користувачів і проблемами в роботі сервісу обміну повідомленнями може і не бути, але це не гарантує, що збої не торкнуться більшої кількості людей. Варто відзначити, що компанія Signal Foundation, яка є розробником месенджера Signal, не має власних центрів обробки даних. Замість цього месенджер працює на базі хмарних обчислювальних потужностей Amazon Web Services і Microsoft Azure.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Усе про LiDAR та лідарну технологію

Дехто знає усе про технологію LiDAR, а дехто вперше чує. Не дивно, адже створена вона була давно, але набула...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -