Реклама

Бюджетний смартфон Redmi 7 отримав важливе оновлення

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Бюджетний смартфон Redmi 7 дебютував на початку 2019 року зі оболонкою MIUI 10 на базі операційної системи Android 9 Pie. Пізніше телефон був оновлений до MIUI 11 в тому ж році. 2020 році добігає кінця, а тепер бюджетний смартфон Redmi 7 отримав важливе оновлення. Компанія Xiaomi почала випуск довгоочікуваного поновлення Android 10 для глобального варіанту цього пристрою.

Xiaomi почала випуск Android 10 для Redmi 7 в Китаї ще в червні, при цьому компанії знадобилося півроку, щоб випустити це ж оновлення для глобальної версії пристрою. Оновлення має номер збірки V11.0.1.0 QFLMIXM і поширюється поетапно в різних регіонах світу.

Нова збірка програмного забезпечення для торішнього недорогого бестселера Xiaomi містить нове меню повідомлень і жести центру управління, а також оптимізацію для темного режиму. Крім того, прошивка також забезпечує анімацію колірного градієнта для рядка стану, підсвічування екрану з анімацією і виправлення бага, коли домашній екран стає чорним, а також блимає після розблокування екрану.

Варто відзначити, що це повинно бути останнє велике оновлення для Redmi 7, який в майбутньому отримає хіба що оновлення системи безпеки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung припиняє підтримку деяких розумних годинників та фітнес-трекерів

Сьогодні надійшла інформація, що Samsung припиняє підтримку деяких розумних годинників та фітнес-трекерів. Повідомляється, що це станеться, коли серія Galaxy S21...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -