Реклама

Онлайн-підтримка Vodafone. Чи існує вона?

Останні Новини

Новий рік для операторів мобільного зв’язку почався не досить вдало, враховуючи скільки критики вони отримують в свою адресу. В основному скарги стосуються підвищення вартості тарифних планів саме з нового року. Але невдоволення користувачів обгрунтоване, а саме нові ціни на послуги не відповідають їх якості. Попри це, один із користувачів послугами Vodafone підіймає досить цікаве питання, а саме онлайн-підтримка користувачів Vodafone. Чи існує вона?

Онлайн-підтримка Vodafone. Чи існує вона

Даний коментар був залишений у мережі Facebook і стосувався він підтримки клієнтів, які знаходяться за кордоном. Звісно, ситуація описана в коментарі виглядає досить спірною, так як користувач уже певний час проживає за межами України, відповідно певний час не використовував послуги компанії. Але справа в тому, що ви можете потрапити в таку ситуацію і просто перебуваючи у відпустці чи при втраті / блокуванні сім-карти у іншій країні.

Щоб отримати підтримку компанії Vodafone вам потрібно додзвонитись до оператора з вашого українського номера, а у разі проблем із ним онлайн-підтримки немає, а онлайн-чат настільки надійно захований, що його не знайти. Навіть якщо ви витратите досить часу для пошуку онлайн-чату і знайдете його, наступна проблема полягатиме в тому, що для спілкування в онлайн-чаті потрібно ввести свій український номер. Загалом, ситуація даного користувача так і залишилась без вирішення, так як дистанційно зробити це просто неможливо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як фонові додатки гальмують роботу смартфона та чому їх потрібно вимикати

В процесі розгляду способів оптимізації смартфонів, ми весь час згадуємо про фонові додатки та те, що вони значно загружають...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -