Home Новини сучасних технологій OPPO розробляє смартфон з номером моделі CPH2185

OPPO розробляє смартфон з номером моделі CPH2185

0

Нещодавно OPPO здійснив ребрендинг OPPO F17 Pro на три пристрої, а саме OPPO Reno4 Lite, OPPO Reno4 F та OPPO A93 відповідно для різних ринків. Сьогодні надійшла інформація, що OPPO розробляє смартфон з номером моделі CPH2185, який вже помічений на FCC. Смартфон отримав схожий дизайн до Realme Narzo 20.

OPPO розробляє смартфон з номером моделі CPH2185

Зараз ми вперше могли побачити, як OPPO запускає пристрій, вже дебютований його братською маркою Realme. Розглядається смартфон OPPO CPH2185, який нещодавно був помічений на FCC.

Один з документів включає схему дизайну задньої частини телефону, яка показує, що він схожий на нещодавно запущений Realme Narzo 20. Інший документ підтверджує, що він працює під управлінням ColorOS 7.2, оснащений навушниками 3,5 мм, портом USB Type-C та акумулятором на 4230 мАг з підтримкою зарядки 10 Вт.

Ці характеристики дозволяють припустити, що його акумулятор і швидкість зарядки будуть порівняно менше, ніж акумулятор 6000 мАг, акумулятор Narzo 20 і швидка зарядка 18 Вт. Можливо, навіть чіпсет і камера можуть відрізнятися на цьому телефоні.

Отже, ми вважаємо, що єдиним, що може бути ідентичним, є його дизайн та дисплей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version