Home Новини сучасних технологій Опубліковані фото внутрішньої частини консолі PlayStation 5

Опубліковані фото внутрішньої частини консолі PlayStation 5

0

Сьогодні в мережі поширилися опубліковані фото внутрішньої частини консолі PlayStation 5 (без зовнішніх пластикових панелей), опубліковане на американському форумі Reddit і опубліковане в Telegram каналі ITech News, викликало палкі дискусії. Користувачі висловили різні припущення щодо зображеного на зображенні вентилятора. Так, частина засумнівалася в можливості адекватного охолодження розміщених усередині компонентів (в першу чергу CPU і GPU) за допомогою лише одного такого вентилятора, до того ж не дуже великого. У такому випадку логічно думати, що вентилятор буде обертатися з великою швидкістю, що неминуче призведе до підвищеного фонового шуму.

До слова, на ескізах консолі, опублікованих ще навесні, в системі охолодження дійсно фігурував лише один вентилятор – вже тоді користувачі почали висловлювати сумніви щодо ефективності системи охолодження і її шуму. Виходить, це занепокоєння зараз підтвердилося?

Так, деякі припустили, що відображений на фото вентилятор (ймовірно, діаметром 140 мм) використовується для охолодження SSD. І хоча виправданість застосування такого великого «пропелера» для обдування лише твердотільного накопичувача викликає велике питання, але і такий варіант не можна виключати.

Також користувач опублікував фото підставки для консолі - вона має незвичайну конструкцію, консолі з прикріпленою підставкою і зовнішньої панелі. Добре видно, що останню легко зняти і замінити на сторонню. Або модифікувати самостійно - наприклад, за допомогою балончика з фарбою.

Джерело: ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version