Реклама

Опубліковані попередні характеристики смартфона Xiaomi Mi Mix 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні були опубліковані попередні характеристики смартфона Xiaomi Mi Mix 5. Смартфон буде оснащений сучасними технологіями і буде досить дорогим пристроєм.

Xiaomi Mi Mix 5 отримає новий дизайн і безрамковий дисплей, під поверхнею якого буде розташовуватися фронтальна камера дозволом 32 Мп. Очікується, що екран буде мати дозвіл 2K і підтримувати частоту оновлення зображення 120 Гц.

Задня панель буде виконана з кераміки, там буде розташовуватися основна камера, що складається з чотирьох модулів. Головний датчик зображення буде мати дозвіл 108 Мп. Додатково будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 12 і 24 Мп. Джерело каже про 100-кратному зумі, який, очевидно, є цифровим. Яким буде оптичний зум без втрати якості, поки невідомо.

Смартфон Xiaomi Mi Mix 5 повинен бути побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 875, базова версія отримає 12 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті. Крім того, буде і версія з 16 ГБ ОЗУ і 512 ГБ флеш-пам'яті.

Дактилоскопічний датчик буде розташовуватися під поверхнею екрана, смартфон отримає швидку і бездротову зарядку, модуль NFC і інші сучасні функції.
Джерело стверджує, що стартова ціна складе 1200 доларів.

Читайте також: Смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає надзвичайно швидку зарядку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi розпочинає фінансування нового продукту

Xiaomi розпочинає від сьогодні, 24 липня, групове фінансування нового продукту. Стартує краудфандинг 29 липня в Китаї, о 10 годині,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -