Реклама

Опубліковано рендер смартфона Huawei Nova 8 SE

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Дякуючи китайському ресурсу було опубліковано рендер смартфона Huawei Nova 8 SE. Вся лінійка nova 8, як очікується, повинна вийти в листопаді. В її складі виявляться nova 8 і nova 8 Pro, а базовою моделлю лінійки стане nova 8 SE. Той, що на рендері.

Опубліковано рендер смартфона Huawei Nova 8 SE

Як видно, nova 8 SE збереже камеру з чотирма датчиками, але організована вона інакше – у формі квадрата. Цікаво, що фронтальна камера розміщена в каплевидному вирізі, хоча зараз для багатьох більш переважно виконання з врізаним модулем.

Постер підтверджує основні характеристики смартфона - екран OLED діагоналлю 6,53 дюйма, підтримка швидкої зарядки потужністю 66 Вт і основний датчик камери дозволом 64 Мп. З чуток, дозвіл фронтальної камери складе 16 Мп, а в основному, крім 64-мегапіксельного, будуть передбачені датчики роздільною здатністю 8, 2 і 2 Мп. Також смартфону приписують SoC MediaTek Dimensity 720 і акумулятор ємністю 3800 мА · год.

Читайте також: Запуск Інтернет-Магазину. Що Потрібно Знати?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Огляд доступного флагману Samsung Galaxy S20 FE

В цьому короткому огляді ми опишемо всі позитивні сторони «фанатської» версії відомого флагману. Він є актуальним уже два роки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -