Home Новини сучасних технологій Panasonic придумала пилосос, який допоможе дістати втрачені бездротові навушники

Panasonic придумала пилосос, який допоможе дістати втрачені бездротові навушники

0
Panasonic придумала пилосос, який допоможе дістати втрачені бездротові навушники

Компанія Panasonic придумала пилосос, який допоможе дістати втрачені бездротові навушники.

В першу чергу, такий пилосос розрахований на пошук навушників на платформах метро і поїздів. За підрахунками, тільки з липня по вересень цього року в Токіо майже 950 осіб на 78 станціях, виходячи з поїзда або стоячи на платформі, встрачали свої бездротові навушники та інші дрібні предмети на залізничних шляхах.

https://www.youtube.com/watch?v=_5T2RwpRsc0

До сих пір повернення цих предметів було складним і досить довгою справою за участю чергового по станції. Щоб дістати їх, використовували спеціальний пристрій на кшталт щипців з довгою ручкою, але ними легше діставати щось більш велике: пляшки, пакети і т. Д. А навушники частіше застрявали між великими шматками гравію.

Але тепер японська корпорація Panasonic і залізнична компанія East Japan Railway (JR East) запустили спільний проект для таких пасажирів без везыння. Вони використовують пристрій на зразок вакуумного пилососа, який без проблем затягує дрібні предмети. Перше тестування на одній зі станцій JR East в Токіо довело ефективність прототипу.

Читайте також: Panasonic представили Smart LED-лампочку з підтримкою Wi-Fi.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version