Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Перераховано банківські операції, які не рекомендується виконувати у неробочі банкіські дні

Перераховано банківські операції, які не рекомендується виконувати у неробочі банкіські дні

0

Пригадайте перші дні після Нового року: все зачинено, на вулицях прогулюється буквально декілька людей, а про працюючі банки, офіси чи будь-які інші офіційні установи, не може навіть вестись мова. Проте, не дивлячись на це, іноді у нас виникають обставини, де допомога спеціалістів банку просто необхідна. В таких ситуаціях згадуємо, що існують онлайн-сервіси по типу Ощад 24/7, або ж Приват24. Це мобільні додатки, які можуть виконувати майже повністю однакові функції, що й офлайн-банк (також до цього списку входять й банкомати певної фінансової установи, які стоять у кожному місті).

Цікаво: Українцям назвали послідовність дій в ситуації, коли забули свою банківську картку в банкоматі Приватбанку.

Так, іноді це дійсно корисно і дуже зручно, але все ж таки існують ситуації, коли ними користуватись не варто, а саме: під час вихідних, або ж святкових днів.
Отже, які ж операції краще не відтворювати протягом цього часу?

1) Обмін валюти.

Напевно, Вас здивувало, що в період вихідних і святкових днів, не потрібно здійснювати операцію обміну валют, але це дійсно так і є. А все тому, що курс вартості за валюту має значно невигідну ціну, так як банк ще перед тим як піти на «канікули» виставив такі розцінки.

2) Не надсилайте гроші до фінансових установ.

Це означає, що під час загальних вихідних, непотрібно сплачувати комунальні послуги онлайн, так як у будь-якому випадку, все одно кошти не потраплять до них відразу.

3) Надсилання коштів юридичним особам.

Надсилати фінанси у святкові дні, це взагалі не зовсім розумна ідея, так як доки не закінчаться всі вихідні, кошти до них не дійдуть.

4) Поповнення банківських карток.

Загалом, подібні операції здійснювати можна, проте це все залежить від організації самого банку. Тому, краще не закидувати на неї занадто великі суми.

Цікаво: Названо дивну причину блокування банківської картки ПриватБанком.

5) Погашення кредиту.

Варто взяти до уваги, що гасити кредит потрібно лише із працівником банку, так як це буде набагато безпечніше, ніж зробити це онлайн, ще й у період вихідних.

На даний момент, цей список закінчився, але вище було наведено операції, які здійснювати не рекомендується, а що ж можна, запитаєте Ви.

Можна:

• розплачуватися карткою в магазинах;
• поповнювати мобільний телефон;
• надсилати кошти на іншу картку.

Проте, із виконанням всіх інших операцій, краще почекати до закінчення «канікул».

Також нещодавно ми розповідали, як клієнта ПриватБанку “кинули” на 1000 грн кешбеку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version