Home Новини сучасних технологій Перераховано нові функції MIUI 13, та смартфони Xiaomi, які це оновлення отримають

Перераховано нові функції MIUI 13, та смартфони Xiaomi, які це оновлення отримають

0

Турбуючись про нас, з кожним роком виробники смартфонів намагаються покращити роботу своїх технологій, для того, щоб ми, їх клієнти, не розчарувалися і ще неодноразово довірились їм. Цього разу поговоримо про новий випуск від Xiaomi з новими фішками MIUI 13. Нам обіцяють додатковий захист, швидкість та певну стабільність.

Подейкують, що MIUI 13 одна з кращих оновлень Xiaomi, адже раніше вже був схожий випуск, але в ньому була велика кількість помилок, що не викликало захвату у користувачів. Але MIUI 13 обіцяє покращення роботи завантажених програм на 15%, власних на 24%, також плавна швидкість телефону зросте на 50%, якщо все буде дійсно так, то це просто чудово. Значить, що Xiaomi недарма працює над своїми помилками, і дійсно покращила роботу телефонів.

Окрему увагу ми приділимо новому оновленню пам'яті смартфона, адже навіть після багатьох років використання, швидкість запису інформації та читання її впаде максимум до 3%. Вражає, правда? Ви тільки уявіть, що телефон майже не буде захламлюватися, і навіть через роки буде працювати як новий.

Цікаво: Xiaomi вирішили відмовитися від прошивки MIUI в деяких смартфонах.

З кожним роком збільшується кількість нападів кібершахраїв, але і тут оновлена програма MIUI 13 попіклувалася про нас, та покращила роботу програми захисту. Вона блокує небажані дзвінки та повідомлення в разі певної небезпеки.

Є ще певні зміни, які були внесені до оновлення, одне з них це розпізнавання обличчя при розблокуванні вашого смартфона, адже відтепер будуть списуватись не лише головні риси обличчя, але й вся верхня частина тіла.

Також, з'явився новий шрифт, який набагато зручніше читається, адже він більш симетричний, та має більше яскравого світла між символами. Це дуже покращує вигляд інтерфейсу. Представиться також палітра нових кольорів, і багато інших цікавих функцій для покращення роботи.

Компанія внесла зміни й до шпалер смартфона. Вони розроблені за спеціальною технологією, зроблені були за допомогою мікроскопа, та було знято в певному режимі з роздільною здатністю у 8К. Шпалери рухаються та показують процес створення маленьких кристаликів.

Цікаво: Компанія Xiaomi представила смартфон із дивакуватою назвою.

Оновлення від Xiaomi діє також на планшети, що дозволяє користувачам вільно користуватися системою. Кажуть, що MIUI 13 буде розповсюджуватися навіть на телевізори, колонки і багато інших пристроїв від Xiaomi.

Але отримати своє оновлення зможуть не всі випуски, окрім 12 версії, яка вийшла вже з цим оновленням. Одні з таких смартфонів це:

  • Xiaomi Mi 11
  • Xiaomi Mi 11 Pro
  • Xiaomi Mi 11 Ultra
  • Xiaomi Mi Pad 5
  • Xiaomi Mi Pad 5 Pro 5 G
  • Xiaomi Mi Pad 5 Pro

Отже, наш світ завжди крокує до чогось нового, і це чудово на мою думку, адже хто як не ми змінить всесвіт до кращого.

Також нещодавно було названо кращі телефони від бренду Xiaomi, які підійдуть дітям або людям похилого віку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version