Home Новини сучасних технологій Перераховано основні правила покупки Powerbank для смартфона

Перераховано основні правила покупки Powerbank для смартфона

0

Зовнішній акумулятор є в кишені буквально кожного користувача смартфоном. Але усі просто його купують, не задумуючись по яких критеріях це робити. Сьогодні ми перерахуємо основні правила покупки Powerbank для смартфона.

В першу чергу, при виборі акумулятора, потрібно зважати на свої потреби. Якщо ви користуєтесь Powerbank лише на короткотривалих прогулянках або на навчанні, то вистачить ємності в 10 000 мАг.

Відповідно, такий акумулятор буде не дуже великим і займе мало місця. Якщо ж вам потрібно заряджати телефон в поході або ви по інших причинах не будете довго біля розетки, то вам краще брати зовнішній акумулятор на 20 000 мАг і більше. Такий Powerbank буде великий за розмірами, адже об'єми залежать саме від розміру.

Цікаво: Xiaomi та ZMI запускають компактний powerbank-нагрівач для рук.

Пам'ятайте, щоб визначити на скільки зарядок вистачить акумулятора, не потрібно ділити емність Powerbank на ємність батареї. Це не дасть вам правильної відповіді, адже під час користування енергія акумулятора втрачається.

Роз'єми в телефоні і в зовнішньому акумуляторі також можуть відрізнятись. Не забудьте перевірити це при покупці ще в магазині, щоб потім не довелося обмінювати.

Є ще один важливий момент. Не всі зовнішні акумулятори можна брати з собою в літак. Можливо не всі це знали, але це так. Є спеціальна формула, по якій визначають чи підходить повербанк для перельоту (Вт·ч=мАг*В/1000).

Грає роль при виборі повербанка і швидкість зарядки. Зверніть увагу на те, що якщо повербанк швидко заряджає смартфон, то і швидко заряджається сам. Наприклад, зовнішній акумулятор на 50W зарядить телефон за годину.

Щоб швидко зарядити телефон, він має підходити до повербанка. Що це значить? Є певні стандарти швидкого заряджання. Їх пам'ятати важко, і легко в них заплутатись. Тому варто просто дивитись на характеристики вашого телефона і на характеристики повербанка.

Є повербанки, на яких у відсотках видно наскільки він заряджений. Також є акумулятори, які можна відновити за допомогою сонячної енергії, але вони будуть заряджатись дуже повільно. Також є повербанки, які можна заряджати за допомогою бездротової зарядки. Зручно, коли в Powerbank є спеціальний дисплей, на якому видно скільки відсотків залишилось, як довго заряджати ще і т.д. (але таких моделей не багато).

Є ще різні цікаві зовнішні акумулятори. Наприклад, Apple зробив повербанк, який можна прикріпити до телефона за допомогою магніту. Або існують повербанки-навушники. Досить цікаві акумулятори вбудовані в чохол для телефона.

Також нещодавно було названо 5 причин, чому не варто купляти акумуляторні чохли.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version