Home Новини сучасних технологій Перераховано основні причини перебійного мобільного дзвінка

Перераховано основні причини перебійного мобільного дзвінка

0

Не дивлячись на те, що нинішні технології постійно піднімаються до верху, все одно нам зустрічаються проблеми перебійного функціонування смартфону.
Їх можна пов‘язати з багатьма факторами, наприклад із збоєм в програмному забезпеченні, акумулятором, дисплеєм, оператором й так далі. Тому, в цій статті, мова буде вестись про причини поганого функціонування системи дзвінків та варіанти виправлення певної ситуації.

На телефон не надходять дзвінки

Причини виникнення цієї проблеми також різні. Однією із них може бути забитий кеш додатка «Телефон».
Проте, щоб виправити це, достатньо лише відкрити налаштування Вашого телефону, потім знайти розділ Програми. Далі вже все зрозуміло, так як після цього Ви маєте натиснути на додаток Телефон та очистити його системний кеш.

Наступною причиною того, що Ваші дзвінки не проходять, може бути навантаження мережі. Щоб виправити це, достатньо перезавантажити її, а зробити це можна через вимкнення, а потім включення Режиму польоту.

Цікаво: Названо вплив пандемії на можливості гаджетів.

Після першого гудка скидається дзвінок

Одна із найпоширеніших проблем для користувачів смартфонів з Android-системою.
Якщо дзвінок скидається після першого гудка, на це можуть впливати декілька факторів, наприклад на Вашому смартфоні увімкнена функція «Не турбувати». В такому випадку, на певних електронних пристроях дзвінок скидається.

Також причина може бути в тому, що Вам телефонує людина, номер якої знаходиться в чорному списку.
До речі, щоб перевірити це, достатньо просто перейти в додаток «Телефон», а потім віднайти розділ «Заблоковано», де Ви побачите перелік людей, які знаходяться в чорному списку.
Також, щоб вимкнути режим Не турбувати, потрібно перейти до розділу «Сповіщення», де й вимикається (чи навпаки) дана функція.

Яксть стільникового сигналу

Від стану та потужності стільникового сигналу практично повністю залежить те, чи можете Ви прийняти дзвінок чи навпаки, зателефонувати до певної особи.
Зазвичай, ми звикли, що потужність мобільного зв‘язку показується у верхньому кутку екрану, але іноді ми бачимо не зовсім достовірну інформацію.

Тому, краще це перевіряти через Налаштування Вашого смартфону, перейшовши до розділу «Зв‘язок» чи «Статус мережі».
Візьміть до уваги: середня потужність мобільного зв‘язку має бути приблизно 40 dbm або 70 dbm.
Попередження: якщо вона вище, це означає, що Вам потрібно перейти в іншу місцевість.

Цікаво: Відомо, як дізнатися, чи вас додали в “чорний список”.

Програма «Телефон» працює перебійно

Іноді, Ви випадково можете налаштувати функції не ті, що потрібно, і саме тому, дзвінки не доходять на Ваш смартфон.
Перевірити це можна в налаштуваннях пристрою, в розділі Програми, Ви маєте натиснути на підрозділ Телефон та встановити галочку біля Контактів.
Відтворивши ці дії, проблема має зникнути.

Зверніться до відповідних сервісів

Проте, іноді трапляються випадки, коли жодна причина чи варіант вирішення не підходить для ситуації користувача й тоді розпочинається паніка.

Але, турбуватися не потрібно в будь-якому випадку, так як тоді залишається остання надія - Ваш оператор (зазвичай цей спосіб найпрацюючий).

Щоб зв‘язатися з ним, можна піти до відповідного сервісу, але іноді зручніше звернутися до оператора через онлайн-месенджер.

Також нещодавно українцям розповіли, як зрозуміти шахрайську аферу по телефонній розмові.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version