Реклама

Перераховано сенсори та датчики в смартфоні, про які ви раніше не знали

Останні Новини

На кожному сучасному телефоні є дуже багато різних датчиків. Ми про це не задумуємось, але саме вони забезпечують смартфон багатьма потрібними функціями. Якщо ж ви ніколи раніше цим питанням не цікавились, але бажаєте знати, що ж є у вашому ґаджеті, тоді скористайтесь одним із двох способів. Перший, це просто ознайомитись в інтернеті з можливостями саме вашої моделі. Другий, скачати програму, яка покаже усі наявні датчики.

Можливо, не усі власники телефонів мають змогу скачувати спеціальні додатки. В такому випадку просто в браузері потрібно написати назву моделі, перейти на офіційний сайт та прочитати всю потрібну інформацію. Якщо ж ви там не побачили нічого потрібного, то просто в пошуку напишіть знову назву моделі і добавте слово "датчик". Вам видасть багато сайтів з інформацією. Оберіть один і ознайомлюйтесь.


Для тих, хто вирішив встановити програму, яка визначає кількість і призначення сенсорів, є вибір. Нижче ми і поговоримо про всі додатки, якими можна скористатись.

Цікаво: Відомо, як користуватися смартфоном, щоб його акумулятор не швидко псувався

· Датчикер.
Ця програма максимально проста та зрозуміла для усіх. Ви просто її встановлюєте, заходите і бачите список усіх датчиків, які є на телефоні. Після натискання на назву одного з них, з'являється інформація про нього (характеристики, призначення, виробник).

· Sensor Box.
Ця програма більш досконала і продумана. У ній, окрім назв датчиків, є ще іконки з зображеннями. Вони і показують для чого потрібен даний сенсор. Також ці картинки стають рухомі для того, щоб кожному наглядно показати функцію.


· CPU-Z
Цей додаток працює майже аналогічно до попередніх. У ньому теж є вся потрібна інформація. Але проблема в тому, що ним не зможе скористатись будь-хто, а лише користувач з досвідом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google Maps: як завантажити карти для доступу в автономному режимі

Одна з найбільш практичних функцій Google Maps – це можливість завантажувати карти для використання пізніше, навіть у режимі офлайн,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -