Реклама

PS5: Консоль має функції, про які мало хто знає

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно Sony оголосила, що систему нагород (Похвала) буде видалено з PlayStation 5 (PS5). Ця функція дозволяла гравцям вітати інших за досягнення в деяких іграх або навіть за поведінку, яка визнавала спортивну майстерність користувача.

Однак причина припинення інструменту досить проста і була підтверджена в офіційній заяві Sony: ця функція не привернула уваги, на яку очікувала компанія. Таким чином, розробник оголосив, що внутрішня система нагород буде змінена.

Цікаво: Як використовувати контролер PS5 на ПК з дротовим підключенням.

Коментуючи цю новину, журналістка Джейд Кінг припустила, що Sony намагається надати додаткові переваги гравцям, не оцінюючи реальної важливості цих переваг. За її словами, ця звичка компанії не нова, навівши приклади PSP, PS3 і PS4, такі як медіацентр, PlayStation Vue і Music Unlimited. Невдача останнього навіть призвела до угоди між Sony та Spotify у 2015 році.

У своїй статті Кінг також критикує технологію SSD PS5, кажучи, що концепція цієї функції цікава, але без необхідного стимулу для її використання. Інструмент дозволяє користувачеві редагувати знімки екрана, не закриваючи гру, і дає можливість швидко завантажувати певні назви для певного етапу гри. Прикладами таких ігор можуть бути «Душі демонів» і «Секбой: Велика пригода».

Кінг також розкритикувала кількість сповіщень про новини, що проходять через консоль, і заявила, що вона не здивується, якби ці функції йшли тим самим шляхом, що й система Acolades. Вона завершує статтю словами, що більш базові функції були б дійсно корисні для користувача, такі як папки та нові теми.

Цікаво: Розповідаємо, як змінити ім’я на Sony Playstation 5.

Деякі ресурси, про які не згадав журналіст, маловідомі користувачам. Однією з них є можливість підключення PS5 через Spotify або Share Play, інструмент, який також доступний на PS4 і дозволяє друзям геймерів віддалено керувати консоллю, яку критикують за високу нестабільність у роботі.

Sony не розкриває, коли саме вона припинить дію системи похвал, що, як очікується, відбудеться в найближчі місяці. Метою компанії було забезпечити позитивну взаємодію між гравцями та інновувати її інтерфейс.

Цікаво: Вийшла перша в світі PlayStation 5 Slim. Створив її ютубер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується

В цій статті буде названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується. Тема темного кольору. Від яскравих кольорів дуже втомлюються...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -