Реклама

Розповідаємо, як змінити ім’я на Sony Playstation 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви застрягли з незручним, датованим або просто старим ім’ям PlayStation Network, то ви можете знати, як змінити своє ім’я PS5 .

Тепер, коли ви отримали в руки останню консоль Sony, напевно, настав хороший час, щоб почати все заново і надати нове прізвище всім людям, яких ви зустрічаєте в онлайн-іграх для кількох гравців. У цьому посібнику ми розповімо вам про простий процес зміни імені користувача PlayStation Network на вашій PS5.

Цікаво: Виникли проблеми із виробництвом Sony PlayStation 5.

Перш ніж ми почнемо, варто знати, що якщо ви просто хочете мати обліковий запис на своїй PS5 для локальної кооперації, ви можете легко створити користувача та зареєструвати ім’я без будь-яких обмежень, натиснувши кнопку профілю у верхньому правому куті Головний екран, потім Змінити користувача і, нарешті, Додати користувача. Звідти ви зможете створити нового користувача на своїй PS5 зі власним іменем.

Коротка версія

  • Перейдіть до меню налаштувань з головного екрана PS5
  • Перейдіть до «Користувачі та облікові записи», потім «Облікові записи», «Профіль» і, нарешті, «Ідентифікатор Інтернету».
  • Скористайтеся безкоштовною зміною імені, якщо це ваш перший раз, або сплатіть за зміну імені

Крок 1. Перейдіть до меню налаштувань на вашому PS5

На головному екрані PS5 за допомогою контролера PS5 виберіть меню налаштувань за допомогою кнопки у верхньому правому куті, яка зображена у вигляді маленького гвинтика.

Крок 2. Виберіть Користувачі та облікові записи

Виберіть меню «Користувачі та облікові записи» в меню налаштувань

Крок 3. Виберіть Обліковий запис

Виберіть меню «Обліковий запис» у меню «Користувачі та облікові записи». Тут ви можете змінити дані, додані до вашого профілю.

Крок 4. Виберіть Профіль, а потім Ідентифікатор Інтернету

У меню Облікові записи виберіть Профіль, а потім виберіть Ідентифікатор Інтернету.

Крок 5. Виберіть нову назву PS5

На екрані Online ID ви зможете ввести нове ім’я в поле. Поки запропоноване ім’я ще не використовується іншим користувачем, ви можете прийняти його та змінити ім’я на PS5.

Майте на увазі, що тепер, коли ви скинули своє прізвище, вам, ймовірно, буде запропоновано знову ввійти в додатки та онлайн-портали, де ви використовуєте свій обліковий запис PlayStation.

Цікаво: Відомо, коли Sony запустить Playstation 5 Slim.

Поширені запитання

Зміна імені PS5 коштує грошей?

Ваша перша зміна назви в PlayStation Network вже в домі, але наступні зміни коштуватимуть близько 300 грн кожна, тому вибирайте нове ім’я з розумом.

Чи можна втратити дані, змінивши ім’я PS5?

Ви можете втратити доступ до певного вмісту та прогресу в грі, якщо зміните своє ім’я, оскільки не всі ігри підтримують функцію зміни ідентифікатора, яка була введена в 2019 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На глобальному ринку представлено планшет Huawei MatePad C5e

Планшет Huawei MatePad C5e представлено на глобальному ринку. Варто відмітити, що це той же планшет MatePad SE, що був...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -