Реклама

Sony готує до релізу нові смартфони Compact

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Sony готує до релізу нові смартфони Compact. Він отримає 5,5-дюймовий екран і Snapdragon 775G. Sony готує не менше трьох нових смартфонів.

Згідно з новими чутками, компанія Sony готує новий смартфон лінійки Xperia Compact, який вийде в першій половині 2021 року.

За наявними даними, новий компактний смартфон може вийти під назвою Sony Xperia 1 III Compact і буде побудований на таємничій новій однокристальній системі Snapdragon 775G.

Поки що джерела мають тільки інформацією про факт розробки, передбачувану однокристальну систему і про те, що діагональ екрану Sony Xperia 1 III Compact складе близько 5,5 дюйма.

Вперше про Snapdragon 775G з'явилися чутки ще в вересні цього року, тоді говорилося, що Snapdragon 775G виявиться набагато цікавіше Snapdragon 765G. Очікується, що продуктивність CPU Snapdragon 775G підвищиться на 40%, а продуктивність графічного процесора підросте на 50%.

Також повідомлялося, що компанія скасувала Xperia 10 II Plus, який був побудований на базі SoC Snapdragon 720, щоб зайнятися 5G-смартфонами. Джерела знайшли докази, що, крім Sony Xperia 1 III Compact, Sony готує ще два смартфона, включаючи модель на Snapdragon 690 і флагманський пристрій, оснащений однокристальною системою Snapdragon 875. Імовірно, Sony Xperia 1 III отримає більше чотирьох камер і Snapdragon 875, а Xperia 10 III дістанеться Snapdragon 690.

Читайте також: Sony анонсувала новий варіант смартфона Xperia 5 II.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На відеокарту Nvidia RTX 3090 встановили гру Crysis 3

Відеокарта GeForce RTX 3090 володіє неймовірним об'ємом пам'яті - 24 ГБ. Це рекордне значення, якщо ми розглядаємо даний адаптер...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -