Реклама

Як завантажити бета-версію Android 13 прямо зараз

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Очікується, що Android 13 , операційна система для смартфонів і планшетів, розроблена Google, буде повністю випущена пізніше цього року для відповідних пристроїв. Але якщо ви не можете чекати так довго, ви можете отримати бета-версію прямо зараз. Перегляньте наш посібник, щоб дізнатися, як це зробити.

Перед встановленням пам’ятайте, що існує потенційно більший ризик втрати даних під час запуску бета-версії програмного забезпечення, тому краще робити це лише на телефоні, який є додатковим пристроєм, а не основним.

Цікаво: Розповідаємо, як додати VPN на Android-смартфон.

Коротка версія

  • Створіть резервну копію даних вашого пристрою
  • Перейдіть на веб-сайт програми бета-версії Android
  • Прокрутіть до розділу «Ваші відповідні пристрої та виберіть той, який ви хочете використовувати
  • Погодьтеся з умовами та натисніть «Підтвердити та зареєструватися»
  • Перейдіть до Налаштування > Система > Додатково > Оновлення системи > Перевірити наявність оновлення, щоб встановити Android 13 Beta

Крок 1. Створіть резервну копію даних вашого пристрою

Кожного разу, коли ви завантажуєте бета-версію програмного забезпечення, завжди існує ризик, незалежно від того, наскільки він малий, що щось може піти не так, і ви можете втратити свої дані. З цієї причини спочатку слід створити резервну копію даних. Зробіть це, перейшовши в програму Налаштування, торкнувшись Система > Резервне копіювання > Резервне копіювання зараз

Крок 2. Перейдіть на веб-сайт програми бета-версії Android

Далі перейдіть на веб-сайт програми бета-версії Android, який ви знайдете за такою веб-адресою: https://www.google.com/android/beta

Крок 3. Прокрутіть до розділу "Ваші відповідні пристрої"

На цьому веб-сайті є вкладка, на якій перераховано всі придатні пристрої, якими ви володієте, за допомогою яких ви можете встановити бета-версію Android 13. Торкніться того, який ви хочете використовувати, і натисніть «+ Підключитися».

Цікаво: Розповідаємо, як відсканувати QR-код телефоном Android.

Крок 4. Погодьтеся з умовами

Коли ви це зробите, вам доведеться погодитися з умовами, що стосуються бета-версії Android 13. Уважно прочитайте цей документ, і якщо ви готові продовжити, натисніть «Підтвердити та зареєструватися».

Крок 5. Перевірте наявність оновлення, щоб встановити бета-версію Android 13

Тепер, використовуючи пристрій, який ви зареєстрували для бета-версії, перейдіть у програму «Налаштування», потім торкніться «Система» > «Додатково» > «Оновлення системи» > «Перевірити наявність оновлення», де стане доступною для встановлення бета-версії Android 13; однак це може зайняти до 24 годин, щоб прибути. Потім його слід встановити, як і будь-яке інше оновлення програмного забезпечення.

Цікаво: Як перенести фото з Android на iPhone? 5 способів передачі зображень.

Поширені запитання

Як скасувати реєстрацію в програмі Android Beta?

Щоб скасувати реєстрацію, перейдіть на веб-сайт програми бета-версії Android, прокрутіть до розділу «Ваші відповідні пристрої» та виберіть «відмовитися» біля відповідного пристрою. Майте на увазі наступне застереження від Google: ви не зможете скасувати реєстрацію та повернутися до стабільної загальнодоступної версії Android, попередньо не видавши всі локально збережені дані на своєму пристрої. Ви також можете зіткнутися з проблемами відновлення резервної копії.

Як довго триватиме бета-версія Android 13?

Google заявила, що бета-версія Android 13 завершиться в червні 2023 року.

Як часто будуть оновлюватися бета-версії Android 13?

Google стверджує, що ви можете розраховувати на отримання двох оновлень на місяць.

Цікаво: Як поділитися своїм Wi-Fi через QR-код на Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що краще вибрати: POCO M4 Pro чи Redmi Note 11?

Redmi Note 11 нещодавно показали в Китаї, але в світі його будуть продавати трохи не таким. А от POCO...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -