Реклама

Sony анонсувала новий варіант смартфона Xperia 5 II

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Повідомляється, що Sony анонсувала новий варіант смартфона Xperia 5 II у фіолетовому варіанті, який можна придбати лише у японського оператора Docomo. Новий кольоровий варіант надійде у продаж 12 листопада, але бронювання вже приймається.

Sony анонсувала новий варіант смартфона Xperia 5 II

Згідно з веб-сайтом Docomo, цей фіолетовий варіант буде обмежений лише інтернет-магазинами, тому ви не знайдете його, якщо підете купувати його у фізичному магазині.

Sony Xperia 5 II також поставляється в чорному, синьому, сірому та рожевому кольорах. На відміну від інших країн, де є 256 Гб пам’яті, Sony продає телефон у своїй країні зі 128 Гб пам’яті. Однак слот для карт MicroSD, який одночасно є другим слотом для SIM-карти, дозволить користувачам додати більше місця.

Решта специфікацій телефону - це 6,1-дюймовий 120-ГГц OLED-дисплей із співвідношенням сторін 21: 9. Також всередині є процесор Snapdragon 865 разом з 8 ГБ оперативної пам'яті. Телефон також має потрійні 12-мегапіксельні задні камери з OIS на основній і телефотокамери та кут огляду 124 ° для надширококутової камери. Також є 8-мегапіксельна селфі-камера з 5-осьовим гіроскопом EIS.

Sony анонсувала новий варіант смартфона Xperia 5 II

Xperia 5 II має стереодинаміки, встановлений сканер відбитків пальців збоку, NFC та акумулятор на 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 21 Вт та Power Delivery 3.0, хоча Sony постачає його із зарядним пристроєм 18 Вт. Він запускає Android 10 нестандартно, але отримає три оновлення ОС.

Читайте також: Топова версія Sony Xperia 1 II готова до світового запуску.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Пофантазуємо, які інновації могли змінити кардинально наше життя в кращу сторону

Якщо порівняти розвиток технологій ще декілька десятків років тому і зараз, то можна з впевненістю сказати, що прогрес зробив...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -