Реклама

Apple почали розробляти смартфон iPhone 14

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфон IPhone 12 починає тільки надходити своїм клієнтам, а Apple вже деякий час розробляє iPhone 13. Крім iPhone 13, ми дізналися, що Apple почали розробляти смартфон iPhone 14, який повинні презентувати в 2022 році.

За словами аналітиків TrendForce, Apple планує перейти на SoC, виготовлені за 4-нм процесом для чіпа A16, що буде живити iPhone 14.

Виходячи з поточних даних, Apple, швидше за все, продовжить виробництво своїх SoC A16 з технологією 4 нм”, – пише компанія. “Це може змусити TSMC ще більше розширити свою 5-нм потужність на той час, щоб задовольнити високий попит клієнтів.

TrendForce

Apple наполегливо переслідує все менші і менші SoC у своїх телефонах: 7-нм мікросхеми в iPhone 11 і 5-нм для iPhone 12. Мікросхеми M1, що живлять абсолютно нові Apple Silicon Macs, також виготовляються за 5-нм специфікаціями, і цей розмір TrendForce каже, буде зберігатися в наступному році чіп A15 - хоча і з вдосконаленим процесом від виробника чіпів TSMC. 

З одного боку, схоже, що ми нарешті отримаємо той 120 Гц екран, про який ходили чутки для набору iPhone 12 Pro 2020 . Дисплей LTPO, який, за чутками, для iPhone 13 Pro, зможе динамічно масштабувати частоту оновлення, що означає, що він може адаптуватися до певної ситуації (наприклад: 1 Гц для постійно ввімкненого дисплея; 120 Гц для шутера від першої особи).

Подейкують також, що iPhone 13 буде використовувати акумулятори з м’якою платою з меншою кількістю шарів, ніж у попередніх поколіннях. Якщо це правда, то Apple може збільшити ємність акумулятора в мАг, не потребуючи більшого телефону - або навіть може зменшити слухавку і дотримуватися того самого рейтингу мАг.

Читайте також: Смартфони iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max перевірили на міцність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо особливості Android-смартфонів, яких бракує в Apple iPhone

Практично всі чули, знають або навіть приймали участь в суперечках стосовно того, які смартфони кращі - на Android чи...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -