Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Переваги користування кредитними картками в 2022 році

Переваги користування кредитними картками в 2022 році

0

Щоб спокійно себе почувати потрібно мати завжди якісь відкладені гроші. Це дійсно дає людям більше впевненості в майбутньому. Вони можуть вже не хвилюватись так сильно про звільнення з роботи або ж із-за якоїсь неперебаченої покупки. Нажаль, не усі мають можливість відкладати кошти. Є випадки коли людина просто не вміє це робити, або ж заробляє стільки, що просто не вистачає на все. В таких ситуаціях приходить на допомогу кредитна картка. В чому її переваги та чим вона може допомогти в життя далі і поговоримо.

Взагалі, люди часто навіть бояться слова "кредит". Для більшості в Україні це щось страшне та те, від чого неможливо потім здихатись. Дійсно, не усі кредити так легко виплатити та закрити, але якщо мова йде саме за кредитні картки, то не усе так погано. В них є дуже багато плюсів.

Цікаво: Українцям розповіли, як правильно користуватися банківськими картками в період війни

Чим кредитна картка відрізняється від звичайного кредиту? Кредитна картка:
∙Має пільговий період (зазвичай 90 днів, інколи більше до 120 днів). Людина в цей період повертає кошти без додаткових нарахувань. Тобто скільки витратила, стільки і поклала.
∙Немає регулярних платежів, можна вносити кошти тоді, коли це вам зручно і в будь-якому розмірі (не менше мінімальної суми).
∙Після повернення витраченої суми, можна далі користуватись кредитними коштами.
∙При протермінуванні виплати відсотки не дуже великі.

Як бачите переваг у кредитній картці порівняно із звичайним кредитом дуже багато. Звичайний кредит потрібно виплачувати в зазначену дату не залежно від того, чи є у вас в той момент гроші чи ні. Відсотки інколи бувають дійсно шокуючі. Тобто ви берете суму, а віддаєте вже в рази більше. Також, якщо ви не віддали вчасно кошти, то ваша кредитна історія поступово псується і ви довгий час взагалі не зможете взяти гроші в банку чи іншій організації.Ще одним плюсом кредитних карток є різні вигідні програми від банку. Наприклад, клієнти мають можливість отримувати певні знижки або більші кешбеки від використання кредитних грошей. Хороший бонус для клієнтів.

Все, що потрбіно для отримання кредитної картки, це визначитись із банком та сумою. Не беріть надто великі кошти, які потім не зможете повернути. І найголовніше правило, не витрачайте кредитні кошти без нагальної потреби. Тобто, не варто просто йти і викидати їх на забаганки. На це краще залишити зарплату. Кредитка нехай буде просто такою собі безпекою, допомогою в надзвичайних ситуаціях, коли кошти дійсно потрібні і без цього не обійтись. Які б не були вигідні умови банку, а коли доходить діло до повернення позиченого, то бажання віддавати свої кошти пропадає. Гайкраще розраховувати на свої заробітки, але мати пр запас певну суму на кредитній картці.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version