Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, де може знадобитися мобільний кнопковий телефон

Розповідаємо, де може знадобитися мобільний кнопковий телефон

0

Уже всі давно користуються смартфонами з сенсорними екранами. Про старі кнопкові телефони почали забувати, але чи звертали ви увагу на те, що вони продовжують випускатися і стояти на прилавках магазинів з технікою? Здається, що такі пристрої вже давно нікому не потрібні і їх ніхто не купує, але це не так. Нижче розповімо про випадки, де такий телефон буде дуже доречний.

Ну по-перше, кнопкові телефони набагато безпечніші, ніж смартфони. Хакери не можуть його зламати бо там немає операційної системи, до того ж їм не цікаві такі телефони. Якщо ви користуєтесь великою кількістю сайтів, які потребують підтвердження входу через смс (наприклад банкінг), то краще для цього використовувати кнопкові телефони. Зловмисники просто не зможуть перехопити смс з одноразовим кодом. Також, якщо у вас на різних сайтах, поштах, картках - різні паролі, то їх теж можна записати на такому телефоні і поставити пароль. У випадку якщо телефон буде втрачено, то навряд чи його хтось буде підбирати на вулиці, а тим більше вгадувати ваш пароль блокування.

Цікаво: Названо програми, які несуть загрозу інформації на телефоні

По-друге, кнопкові телефони однозначно надійніші. Ви просто згадайте скільки разів у вас колись падав такий телефон і у воду, і в бруд, і в пил. Хоча б раз завис? Швидше за все, що ні. Смартфон може вимкнутись в самий потрібний момент, або розрядитись, або ж зависнути. З кнопковим телефоном такі речі не стаються, а заряду акумулятора зазвичай вистачає до тижня часу.

Якщо ви працюєте на фізичній роботі (будова, автосервіс, пилорама тощо), то краще також придбати собі на роботу кнопковий телефон. Смартфоном краще користуватись вдома та за межами роботи. Телефону з кнопками не страшний пил, а також він витримає різні пошкодження та забруднення. Смартфона ж надовго не вистачить на такій роботі. А це не дешевий пристрій, щоб часто купувати новий.

Ще одною перевагою буде зв'язок за містом. Кожен помічав, що за межами міста, особливо в лісовій місцевості, смартфони зв'язок або взагалі не ловлять, або дуже погано. Кнопковий телефон дасть можливість подзвонити та прийняти дзвінок навіть в тих місцях, де не тягне мережа.

Варто знати: Що робити, якщо на телефоні немає пам’яті?

Отож, як бачите з появою смартфонів, кнопкові телефони також можуть триматись на плаву. Вони дійсно в деяких ситуаціях будуть набагато корисніші та зручніші, ніж нові моделі. Але от ще одне питання, який обрати кнопковий телефон?
Особливих правил при виборі немає. Просто не беріть самий дешевий який є і почитайте відгуки. Також краще не брати вживаний.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version