Home Новини сучасних технологій Підтримка Google Chrome для Windows 7 продовжена

Підтримка Google Chrome для Windows 7 продовжена

0
Підтримка Google Chrome для Windows 7 продовжена

Підтримка Google Chrome для Windows 7 продовжена. Раніше в Google повідомляли, що підтримка завершиться влітку 2021 року, але через проблеми, які викликає пандемія, Google оголосили про продовження підтримки.

Пошуковий гігант заявив, що Chrome розширює підтримку Windows 7, включаючи переваги безпеки та продуктивності, принаймні до 15 січня 2022 року. Це продовження на шість місяців з початкової цільової дати. Google заявив, що буде продовжувати “оцінювати умови, з якими стикаються наші корпоративні клієнти, та повідомляти про будь-які додаткові зміни в майбутньому”.

Цей рік поставив безліч викликів для організацій будь-якого розміру. Зіткнення важких бізнес-рішень та технологічних рішень, підтримка складних умов роботи та подолання невизначеності є лише декількома проблемами, з якими ІТ-лідери стикалися протягом 2020 року.

Google вирішив продовжити підтримку після отримання відгуків від корпоративних клієнтів. Очевидно, багато організацій планували перейти на Windows 10 цього року - 21% опитаних організацій, повідомили в Google, - але ці плани були призупинені після пандемії. Це одна річ, про яку слід турбуватися усім, що робить перехід трохи менш напруженим.

Google заявив, що, розширивши підтримку Chrome для Windows 7, корпоративні клієнти мають "гнучкість, необхідну їм продовжувати підтримувати свою робочу силу".

Що стосується споживачів, Google нещодавно представив масштабне оновлення Chrome, яке містить значне покращення швидкості та інші корисні функції, такі як пошук по вкладках.

Читайте також: Google додали важливу функцію в додаток Google Messages.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version