Home Новини сучасних технологій Підтримку YouTube 4K на tvOS 14 буде відновлено

Підтримку YouTube 4K на tvOS 14 буде відновлено

0
Підтримку YouTube 4K на tvOS 14 буде відновлено

Однією з нових функцій tvOS 14, яку виділила Apple, була підтримка перегляду відео 4K у додатку YouTube, але коли «TVOS 14» запустився, користувачі Apple TV 4K швидко помітили, що підтримка недоступна. Але напевно це зміниться, оскільки Apple випускає оновлення, за допомогою якого підтримку YouTube 4K на tvOS 14 буде відновлено.

Сьогодні на Reddit почали з’являтися повідомлення, що почалося розповсюдження оновлення від Apple. Кілька користувачів повідомили, що бачили варіанти відтворення 4K у програмі YouTube на ‌tvOS 14‌, tvOS 14.0.1 та tvOS 14.2.

Підтримка 4K ще не розгорнута для всіх користувачів, однак, як і в наших тестах, ми не мали доступу до вмісту 4K YouTube і продовжували обмежувати 1080p. Незважаючи на те, що вміст 4K доступний, користувачі, які мають доступ, все ще не можуть увімкнути HDR, а відео 4K обмежується 30 кадрами в секунду.

Незрозуміло, чи відсутність HDR є тимчасовою чи обмеженням для 4K «Apple TV», а також невідомо, коли вміст 4K буде доступний для всіх. Здається, це все ж розгортається, тож чекати може не надто довго. У вересні YouTube заявив, що “Apple TV” 4K підтримуватиме відтворення 4K на YouTube “найближчим часом”.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version