Home Новини сучасних технологій Планується глобальний запуск новинок від Xiaomi

Планується глобальний запуск новинок від Xiaomi

0

У середу, 15 липня, планується глобальний запуск новинок від Xiaomi. Оголошені будуть ґаджети, що входять в їхню екосистему. Компанія розмістила повідомлення, з якого і видно, що буде представлено. У кожній цифрі зашифровані ґаджети.

Планується глобальний запуск новинок від Xiaomi

Перший пристрій, який зображений у цифрі 2, це, ймовірно новий електричний скутер. Другий пристрій – це Mi Band 5, про його вихід на глобальний ринок уже давно йде мова. Окрім цього, далі будуть представлені — телефон із сканером відбитків пальців, що дуже схожий на Redmi 9, якого ще немає на європейському ринку. Також в тій же цифрі два, зображене щось схоже на динамік, можливо це буде щось типу Mi Smart Home Hub.

Останнім зображений телевізор. Загалом, в компанії Xiaomi є декілька моделей телевізорів, які не представлені на міжнародному ринку, проте є ймовірність, що тут мова йде про Mi TV Master з 65-дюймовим OLED дисплеєм із частотою 120 Гц.

Залишилось не довго, тож очікуємо прямого ефіру з новинками.

Рекомендуємо: Xiaomi Випустила Кишеньковий Пістолет.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version