Home Новини сучасних технологій Xiaomi випускає новий скутер

Xiaomi випускає новий скутер

0

Компанія Xiaomi випускає новий скутер. Це складний електричний скутер – NineBot ES1L. В продаж скутер надійде за ціною 228 дол. NineBot ES1L – це наступник NineBot ES1, що був запущений минулого року. Виготовлений він із алюмінієвого сплаву.

Щодо характеристик ES1L, то його максимальна швидкість складе 20км/год, а діапазон пробігу 20 км. Працює скутер на двигуні 500 Вт. Кольорова гама поєднує в собі чорний та помаранчевий. Вага скутера складає 11 кг, а максимальне навантаження на нього дорівнює 100 кг. Шини в нього 8-дюймові непневматичні. Присутній тут і передній амортизатор.

Xiaomi випускає новий скутер

Так як це складний скутер, то він легко складається за допомогою однієї кнопки та поміститься у будь-який багажник. Час роботи буде становити близько 3000 годин. Батарея тут літієва на 184Вт*год. На передній частині розташоване світлодіодне освітлення, що досягає освітлення шляху до 13,5 м.

Окрім цього, є тут підтримка технології безпеки BMS, три режими швидкості та рівень водонепроникності IPX6.

Рекомендуємо: Xiaomi Запустили Новий Mi Router 4 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version