Home Новини сучасних технологій PlayStation 5 не отримає новий VR-шолом

PlayStation 5 не отримає новий VR-шолом

0

PlayStation 5 не отримає новий VR-шолом. Sony не вірить в швидку популяризацію віртуальної реальності.

Sony, яка пропонує власникам шолома PlayStation VR безкоштовний адаптер камери для використання з PS5, заявила, що компанія не планує випускати нову гарнітуру віртуальної реальності найближчим часом.

PlayStation 5 не отримає новий VR-шолом

Генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан (Jim Ryan) підтвердив, що компанія не збирається робити різких кроків у даному напрямку. Він заявив, що віртуальна реальність «являє собою значимий компонент інтерактивних розваг», однак поки що компанія не поспішає, збирає відгуки власників PlayStation VR і думає про те, як можна зробити розваги у віртуальній реальності набагато краще.

PlayStation вірить в VR. Sony вірить, що коли-небудь в майбутньому віртуальна реальність стане важливим компонентом інтерактивних розваг. Чи буде це в цьому році? Ні. Чи буде це в наступному році? Ні. Але чи відбудеться це на якомусь етапі? Ми віримо в це. І ми дуже задоволені досвідом, отриманим з PlayStation VR, і з нетерпінням чекаємо можливості побачити, куди це приведе нас в майбутньому.

Джим Райан

Крім того, Райан розповів про надії Sony на збільшення числа передплатників PlayStation Plus. Компанія запропонує передплатникам Plus на PS5 доступ до «20 безкоштовних ігор для PS4 вищого рівня», щоб вони могли спробувати раніше випущені гри.

Читайте також: Sony Розробляють Нову Консоль PlayStation.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version