Home Новини сучасних технологій PlayStation Store припинить продаж ігор для PS3

PlayStation Store припинить продаж ігор для PS3

0
PlayStation Store припинить продаж ігор для PS3

Сьогодні надійшла інформація, що PlayStation Store припинить продаж ігор для PS3. Ви не зможете придбати ігри PS3, PS Vita та PSP у магазині PlayStation через кілька днів, якщо ви отримаєте доступ до них на мобільному телефоні чи в Інтернеті. Кілька днів тому Eurogamer повідомив, що Sony надіслала електронне повідомлення партнерам-розробникам, повідомляючи їх про зміни в рамках оновлення PS Store перед запуском PS5 у листопаді. Тепер компанія підтвердила цю новину електронним листом, надісланим користувачам.

Новий інтерфейс PS Store з’явиться з 21 по 26 жовтня та 28 жовтня для мобільних пристроїв. Отримавши його, ви більше не зможете придбати ігри та доповнення PS3, PS Vita та PSP на комп’ютері чи телефоні. На щастя, це не означає, що Sony повністю вилучає цифрові ігри для цих систем - ви все одно можете запустити магазин на своїй старій консолі та придбати звідти. Ви також більше не зможете купувати програми, теми та аватари на мобільному та в Інтернеті, навіть для PS4.

Крім того, Sony вбиває функцію списку бажань PS Store. Ви більше не можете тиснути “серце”, щоб додати їх до списку, за яким ви можете стежити за цінами, і ігри, які ви раніше зберегли, буде видалено. Однак у своєму електронному листі Sony запевняє, що ви не втратите доступ до будь-яких ігор та цифрового вмісту, придбаних раніше.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version