Home Новини сучасних технологій Понад 3 млрд логінів і паролів від Gmail попали в мережу

Понад 3 млрд логінів і паролів від Gmail попали в мережу

0

Сьогодні надійшла інформація, що понад 3 млрд логінів і паролів від Gmail попали в мережу. Також повідомляється, що крім Gmail в мережу попали дані користувачів поштового сервісу HotMail. Хакери минулого тижня опублікували дані на відповідних форумах.

Загалом, хакери накопичили понад 15,2 мільярда порушених облікових записів, а також понад 3 мільярда унікальних електронних скринь.

Серед деталей, які вони зібрали, є логіни для 117 мільйонів облікових записів LinkedIn, що просочились у 2012 році, а також дані для входу в Netflix.

Хакери, які отримують доступ до ваших комбінацій електронної пошти та паролів, можуть використовувати їх, щоб зламати інші ваші облікові записи.

Шахраї часто використовують витоки даних, щоб здивувати людей за готівку, використовуючи фішинг-електронні листи та інші форми кібератаки.

Всім, хто не впевнений в цілісності своєї електронної пошти, рекомендується змінити свої паролі - переконавшись, що нові паролі надійні - і використовувати двофакторну автентифікацію в облікових записах електронної пошти, щоб переконатися, що вони в безпеці.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version